teşekkürler,...
Ama tüm kontrol bendedir,...domuzda deyil,...dikkat edrsen 91xxx alım hakkım off olmuştur,...
Esasen ikinci hakkım ası yada 91xxx den olacaktı, ama proceksiyon aklımı başımdan aldı,..
O 2 haftayı çok istedim,...halen de 1 haftası kaldı,....
Formül gereği, aşağı sürerse yani senin dediğin şekli ile domuzluk devam ederse yada vade değişimi pozisyonelliği nedeni ile ben bu bölümü seyredecem, çünkü hakkımı kullandım...bu bölümde mecburen tradem olmayacak,,..
Ama formül şöyle,...2y+8d=10 hafta düşüş(50 gün), 2y tepki olarakda gelişebilir, nitekim 98200 e bir tepki aldık,..ama gelecek hafta için devamı gelmeliydi bu işin aksayan ayağı,...burada bir zirve beklentimiz zaten yoktu malum 103300 en ölçmüştük,..
şimdi bu 2y veya 2 t nin,.. Kalan 1 haftasını daha aşağı sürerse,...
8 hafta düşüş yerine çıkışa dönecek ve 8y olacak,...
Muhtemelen 86925-90475 bandı ama short blge ky anlamında 91400 altına kar yazacağından bu istenmeyecektir,..tahminim 91400 üstünde bu işin belli olacağı ve döneceği yönünde,...
Ben bu işi iki kere long diye dyurmuştum bir bu bölgeden ki bu 103300 hedefliydi, 2 y için, birde 91xxx dediğim yerdenki, buda 8 d nin,...ters kalması anlamında 8 y ye dönme ihtimaline karşı,...
Ikinci kere long bu anlamdaydı,....
Gelişmelere hep birlikte bakacağız,...
8d 8 y ye dönerse bu son çıkış olur ve py ölür demiştik(bu taktirde 108950, 102250 yerine tepeleşmiş olacak) ki, bu 5 ew olur,...
Ama bu hafta 2y(2t) nin son haftasını yükseliş yönünde kullanırsak erğer akabinde 8d devam edebilirki bunun boyunu düşülen yerden -8000 puvan olarak ölçmüştük,...
Benim ikinci alım yerim 95125 hatalı yani yüksekte kaldı,...
Bu iki long denkleme asasen asiyide katarsak 3 long da olabilir,...
1 mevcut
1 ası
1 stop(86925-90475) veya 91400 short kar al sınırı,...
Bakacağız gelişmelere,...ben daha aşağıdan alım hakkımı kaybettim çünkü 95125 le yukarıda kalmış oldum,...
Proceksiyon tutarsa bzim için bu lüx tür, tutmassa can sağlığı,...
63 haftada elbette bu dalgalarda var,..zaten bakın 8 hafta düşüş yazıyoruz öteden beri, düşerkende canımız yanıyor sonra, bu manada 2 t için 98200 çapsız bir yükseliş olmuş olabilir,...
problem bundan ziyade bu gelecek haftada bunu bir yere defetmem gerekiyor ki proceksiyon tutsun, bunun için yükseliş gerekiyor tepki olarak ki 8d yapabilelim, yok bu hafta düşerse gelecek iş 8y olur, sonrasında piyasa ölür, short olur yani 81175 ler ve daha altlrı işte o zamn görülür,...
Bakacağız hep beraber,...ve birlikte gözleyeceğiz, değerlendireceğiz durumları...
Yer imleri