mtx bende yok hocam olsa canla başla
mtx bende yok hocam olsa canla başla
''Borsa tembel yatırımcılar için hiç uygun değildir. Çalışkan, öğrenmeyi, yeniden öğrenmeyi sevenler için ise en ideal, en yüksek kazançlı yatırım alanıdır.'' P.Lynch
teşekkürler ama bu iş canımı sıkıyor fazla fazla,
80 küsur kişi izliyor,..günaydın yok selam yok sabah yok,
topiği sabah ben açacam akşam ben kapayacam,...
sabah 95800 olayı vardı yine aynısı oldu, beklentim ilgisiz kaldı...
çıkardığım sonuç yazmam istenmiyor,...
yazmayız olur biter,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam bende de yok katılımımız olmuyor belki ama sıkı takipteyiz sizi..
matrix ile mt4 de .25-.5 fark oluyor.
Şahsım adına bilgi kirliliği olmasın diye yazmıyorum yoksa doldururum burayı...eminim birçok kişide böyle düşünüyordur.Yoksa 80 kişi neden sizi okumak için gelsin ki ?
Grafik koysak sizin kinin yanında anlamsız kalır.
Kendi adıma Söz selamı sabahı unutmıcam bundan sonra![]()
''Borsa tembel yatırımcılar için hiç uygun değildir. Çalışkan, öğrenmeyi, yeniden öğrenmeyi sevenler için ise en ideal, en yüksek kazançlı yatırım alanıdır.'' P.Lynch
sayın indragandi ben atmaya calısıyorum ama nasıl yapılacagını bilmiyorun bende saatlikte 98 gozüküyor
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ben de bilgi kirliligi olmasin diye yazmiyorum. Herkes sizi okumaya geliyor buraya. Gunaydin demek yerine de tesekkur etmeyi tercih ediyorum ayni nedenle.
17,15- 97650 üstü yukarı için olumlu.
üstad short yok mu 98 e doğru denenir mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri