yürüyün be fatihin torunları..ehuehuehue..PALA işi veriye brakmaz...brakmasın yani..üwww 64000 yeter
yürüyün be fatihin torunları..ehuehuehue..PALA işi veriye brakmaz...brakmasın yani..üwww 64000 yeter
uzuuun süredir dathill modundayım ve dathill modunda biliyonuz sürekli sisteme uyuyorem....
dün yanlışlıknan sisteme aksi yönde yatınca anasından ayrılmış bızaa gibin muu lamaya başladığım üçün tüm arkdaşlarımdan özür diliyorem![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
vobda işlem yapıyor olsam, dün açtığım 62.775 longlarına ek için 63.450'ye kadar çekilmesini beklerdim.
ordan pozisyonu full'leyip, stoploss'umu da 63.225'e koyardım.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
seyir karışık... 64000 üzerinde yapacağı 2 günlük kapanış trendi değiştirir 1.hedef spotta 64660 boşluğu 2.hedef 66425 deki boşluk olur 6. ayı unutmayın herkes düşer beklerken 43000 den buralara geldi düşüşe şartlanmayın fiyatlara şartlanın .vobda kaçan fırsat diye bişey yok her gün fırsat acele etmeyin sular durulsun bence
60 sibop lönk devam
5 dakka sibop![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
65000 in altında kapatması için bir neden göremiyorum..hatta ...eheuheuehuhe
uzuna döndüm ama bu sinyal de yanlış diyor histem![]()
65 bınlerdekı hareketlere benzıo...
--Eksiklik Kendi Özümde--
cerpho nunu graliçhem nirde yuaw![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri