Bud a 60 dakıkalık graf..Modern dizaynlı bir Fincan kulp olabilir miİndiklerdeki pavırful görüntüye dikkat
![]()
Bud a 60 dakıkalık graf..Modern dizaynlı bir Fincan kulp olabilir miİndiklerdeki pavırful görüntüye dikkat
![]()
hayret yaww.gidiyorum geliyorum hala tavan olmamış..hayret...üwww...
dax ın %1-2 düştüğü, amma pala nın sırf ****lik olsun diye %5 yaptığı günler vardırya hani 6 ayda 1 olur..he işte ondan lavvzzımmm bana...
uçuk teoriler silsilesi - 1 -
aganın bunca alım yapması ve bunu - makasta yapması yakın bır zamanda etkılı bır olayın kullanılarak - 500 -800 makastan +500 +800 arası makasa çıkışı gerçekleştirecekmiş gibi hissettiriyo..
ne olabılır ne olabılır.. benım aklıma sadece bugunku verı ıle dowun 10500 ustune cıkması gelıyo.. bızımkılerde bu sıra allah ne verdı basabılırler ..
hee cok ucuk ve dayanağı olmayan sallama bir teori .. masum köylü ufo gördü hikayesinden bi farkı yok ama toktur korkuyorum..
çıksada 63800 e filan şortlasak bi denesek şansımızı..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
yannız dayanamadım graf bakiym dedim...
graf eyle biryerdeki sormayın... eger düşüş başlamazsa hedef fizan olur... halojen boz ayı jani üstadlar biraz yukarı marja izni vermişler .. evet bencede uygun ister burdan düşer ister az dahan yukardan ....
emme asıl nokta şu gayri
dimedi dimeyin beynir ekmek yimeyin yukardaki gibin düşüş gelmezse hedef çok yukarlar olabilür...
graf yollayabilürsem ne dimek istediimi göndercem
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ms deki testler sonucunda 2-3 gblık depo oluşmuş..onlar discarddan tam silinmiyor..kalıcı olarak nasıl silinir...
ugraşıp duruyom..amme beceremedim..
equis / msstock klasorunun ıcınde testlerın bulundugu klasor vardı , evde olsam pc den dırek kurulum dızınını verırdım lakın işyerindeyim..
testlerın ıcınde bulundugu klasore bulun bu dosyaları goreceksınız .. delete ' e basıp sılebılırsınız bu dosyaları... klasor boyutlarından da anlasılabılır aslında bu test klasorunun yerı..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
logları teprik ederim gap yedik sistem dünden kalan sat sinyalini koruyor ben short devam maliyet iileştirdik fena olmadı herkese bol kazançlar..
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri