spx im 1498.x te inanılmaz bir şölen bu,...
spx im 1498.x te inanılmaz bir şölen bu,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben müsadenizle baahaus armatür ve musluk peşine buradaysanız değerli bilgilerinizi inşallah dönüşte okurum,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
sabır kazanır,...beni bilen bilir anlayan anlar,....![]()
Günaydın bol kazançlar
''Borsa tembel yatırımcılar için hiç uygun değildir. Çalışkan, öğrenmeyi, yeniden öğrenmeyi sevenler için ise en ideal, en yüksek kazançlı yatırım alanıdır.'' P.Lynch
Hayırlı sabahlar
fazla yazamıyacam,...
önce pc yandı,
evde su patladı,
sim kart değiştirdik hay ansını satiim bütün banklar bloke koymuş,...sıradan hepsini açmakla meşgulum,....boa banklar bekleyin geliyorum,....
bu şu demek para dicitalin arkasına saklanmış,...hem grafiklerde dicital, hem telefonda,...hem herşeyde,...sibere doğru gidiyor, her halinden belli,...
oyun genişte siber,.....darda ilkel ve acımasız,....
ya sibere gidecek ya batacak, çok evrensel oldu,....
dar çerçeveye dönersek ne oluyor,....
Hişt hey orada ne oluyor,....
YANİ,...AYNEN BUDUR,...KOTARMA İŞLERİ, KOTARABİLİRLERSE YUKARI OKLAR, KOTARAMAZLARSA AŞAĞI OKLAR,...
KOTARMA İŞİ PATİNAJ YAPTIRYOR,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri