kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Marc Faber's latest thoughts on the euro (not good), on Greece (also not too good), and gold (good to quite good). "I don't think it will work out, and I think other countries like Spain and probably Portugal (and Italy) will then also have to be bailed out eventually, and it will lead to more monetization in Europe, one of the reason the euro has been so week... The pain of the austerity will be very, very burdensome on Greece, and eventually the economy can not grow with the kind of budget they will have to enact, and under these conditions their currency is way overvalued (they are in the euro). And so without the ability to grow, their ability to pay the interest and repay the debt will actually diminish.... I think everybody should accumulate some gold over time. I would recommend people to buy every month some gold for ever."
http://www.zerohedge.com/article/mar...some-gold-ever
Konu kayahan tarafından (05.03.10 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: x
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ÖNCE BARSIZ
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
VE BARLARLA BİRLİKTE,
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şimdi olan şudur : ABD temsilciler meclisi dış ilişkiler komitesinde oylanan malum Ermeni karar tasarısıydı, oylandı bitti ve oylama Türkiye aleyhine sonuçlandımı? sonuçlandı.
Bundan sonra neler olacak: Tabiki öncelikle Ankara - Washington ilişkileri akla geliyor. Tasarı öncelikle Nancy Pelossi nin önüne gidecek, Pelossi tasarıyı Temsilciler Meclisi genel kuruluna sunup sunmama konusunda karar verecek, karar tasarısı Pelossi nin önüne geldiği noktada Ankara - Washington ilişkileri gerim gerim gerilecek.
Ermeni karar tasarısının komitede kabul edilmesiyle, Ankaranın üzerinde Türkiye-Ermenistan protokollerini onaylama konusunda yeni diplomatik baskı kaynağı yarattığıda bir gerçek.
Tüm bunlara bakarak, birkaç gün için ortamın yatışmasını beklemek ayıp olur, fakat Dünyanın sonu değil diyorum, saygılar.![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
lem asti, sana yeni avatar gizi buldum, bosver kuininkini, o da gitcem dedi.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
günaydın vınnn
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
istihdam verilerine kadar yatayiz galiba.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Gulppp...iyiymiş...amma guin hevatarı ilk göz ağrım..ondan vazgeçebilmem...üwwwww...yahu bu da iyiymiş beaaa...hımmm..orası ayrı ortam burası ayrı ortam...ben iki ortama da takıldığıma göre...orda bir avatar yengeniz olsun burda da bir avatar yengeniz olsun desem olur mu acaba...olsun dabi ya..hem konseptler farklı...onun her tarafı siyah elbise ile kapalı..yüzü hariç...hımmmm..yalnız pek bi aşifte duruyo bu ha.. söyle şuna üstüne başına bir şeyler giysin...en azından şort giysin
pek de bi çıtırmış tü tü tü maşallah...
![]()
bugun de yukselirsek eger, caktirmadan yukselis formasyonu yapmis olacagiz.
Ingiltere'nin %0.30, dax'in %0.40 yukselisle acilmasi bekleniyormus.
ama bu oranlar dusecek galiba cunku deutsche bank'in notu iki basamak birden dusurulmus, abovvvv. bakiniz:euro/usd...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri