buraya taşıyabildimmi bilmiyorum,...yada 14: ten itibaren oraya geçmiş, tüh ya,...
yada yapabilen buraya taşısın,...
iyi hafatalar,....
yada yönetimden arz edelim
buraya taşıyabildimmi bilmiyorum,...yada 14: ten itibaren oraya geçmiş, tüh ya,...
yada yapabilen buraya taşısın,...
iyi hafatalar,....
yada yönetimden arz edelim
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
neyse oldu
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu arada diğer topiklerden alıntı yapmak için,...
konunun üstüne gelip, alıntı diyoruz,....açılanı seçip kopyalıyoruz,...
diğer topiğe gelip yapıştır diyoruz,....
alıntılanmış şekilde çıkıyor,...
tekrardan ii haftalar,....
yol aslanı dizelciler,....
heeeeeyyyyyyyttttttt be , ...
şimdi bilenlerden bir arkadaş vobcektifi yenilerse, celcuki patron falan iyi yapa bu işleri, bu konularda vobcektifte yeni başlamış olsun,....
okunma oranı, takip neyin belli olsun,...
yada nasıl yapabilrim,...yardım,...
İyi akşamlar İndi hocam, elinize sağlık
seans odamız olsun,...
diğer türlü aralarda gidince, uzaklaşınca...mutlaka diğer arkadaşlar eski günlerdeki gibi sürdürecektir tecrübelerini,....
bilen var bilmeyen var,....en azından bilmeyenlerimiz yalnız kalmaz, ...yada derki şu şurda şunu söyler,...buna o anda dikkat eder mesela,
devamsızlık burada sorun deyil, benim amacımda bu ,.........
çok değerli kişiler, tanıdığımız tanımadığımız ama tanımadığımız ama adını duyduğumuz arkadaşlarımız katılırlarsa iyi olur,...
birde artık bazı arkadaşlarımızında yazma ihtiyaçalrını görüyorum,...bu ihtiyaç hep var, ama mesela benim globalde bu olmaz, bir misyonu var,...ne biliyim celinin orada olmaz, sayın saraylının orada olmaz çünkü bir manzume ile başlıyor topikler,...
bir anlatımı işlediği bir tarz var,...katılımlar ise oralara o tarz üzerinden menfi yada müsbet olamalı ama konusunda kalmalı bence, her neyse,...
davetiyeye gerek yok,...
burası herkese açık,....
günaydınlar cümleten,......
minör trade planlamıştık ancak laptop arızası beklemediğim olaydı ve dün gece yarısı çöktü,
çalışmaları biraraya getirmek epeyi zamn alacak,......,,
büyük zaman kaybı,....
hard diski kurtarabilrsem yetrli olacak,
inşallah diyelim,...
üzgünüm
Geçmiş olsun hocam, en az zararla kurtarırsınız inşallah
s.a
pivotum:98625
desteklerim:97975 - 97500 - 96850
dirençlerim:99100 - 99750 - 100200.. bence
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri