Az longuma az long ekledim yola lonK la devam dedim zannımca tip tepe avcılığının sırası deil! Trend is my friend düsturuynan öhü!![]()
![]()
Az longuma az long ekledim yola lonK la devam dedim zannımca tip tepe avcılığının sırası deil! Trend is my friend düsturuynan öhü!![]()
![]()
cümleten ıyı akşamlar
tüm dostlara günaydın,son mesajıma bakarsak kımse foruma gırmemış heralde, bıraz canlandıralım forumu.....herkeze bol kazançlar iyi bir gun olur ınşallah bugun
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
bol kazançlar
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
şimdilik bekleyelım bugun agır toplar hangı tarafa yıgılacak bır gorelım dun efg tgb solda ıym snk sag taraftaydı bugun efg nereye yıgılırsa oraya sokulmak lazım
günaydınlar...Bol kazançlar...
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Içimden bır hıs bugun 78.000 gecılırse yarın 79.000 kadar bır alım dalgası olabılecegını soyluyor ama........![]()
Parıteyıde saldılar aşagı
Efg 1000 kontrat sattı bugun satış yonunde olacak gıbı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri