VOB delioğlan uyuma IFCIR gidiyor..
Ne oldu sana gözün IFCIRIN uçkurundaydı az kuyruk salladımı peşinden dilin dışarda koşuyurdun....
Kırkından sonra azanı teneşşir paklar diyip bıraktınmı hovardalığı...![]()
VOB delioğlan uyuma IFCIR gidiyor..
Ne oldu sana gözün IFCIRIN uçkurundaydı az kuyruk salladımı peşinden dilin dışarda koşuyurdun....
Kırkından sonra azanı teneşşir paklar diyip bıraktınmı hovardalığı...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Halkalı şeker
Hasiretlik çeker
Çok sallanma güzel yarim
Cahilim aklım gider
http://facebooktanvideoindir.com/kub...ali-seker.html
Ben bu yerde haneyim
Aman yel vurmuş pervaneyim...![]()
![]()
![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Katinanın elinde makası
Kesemez ah kesemez.....![]()
![]()
http://www.neybu.com/tag/katinanin-elinde-makasi
Şeyh Edebalı
syn emektar keyfınız yerınde maşallah o zaman borsanın düşmesi yakındır
Geçen hafta beklentilerimiz doğrultusunda haftanın ilk yarısı önceki haftaki sert düşüşlerin ardından tepki hareketi haftanın ikinci yarısında yerini yeniden satışlara bırakarak tamamlamıştı. Yeni haftaya başlarken satış baskısının devam edeceği seaslar piyasayı beklemekte. Ekonomik toparlanma ABD’de bir türlü kendisini göztemezken bu baskı ve endişelerin devamının sonucunda teknik anlamdada ABD piyasaları 200 günlük HO seviyelerinin üstünde kalamamakta. Bu durum her an sert satışları tetiklemek için uygun ortam da hazırlamakta. Bu endişeler devam ederken bu hafta ABD’de büyüme odaklı datalar açıklanacak. Bugün öenmli bir veri açıklanmazken yarın ikinci el ev satışları, çarşamba yeni ev satışlarıyla birlikte dayanıklı tüketim mal siparişleri, Perşembe günü haftalık işsizlik başvuruları ve haftanın son günü cuma gününde GSYİH büyüme rakamı revizesi ve tüketici güveni dataları gelecek.
Yine yoğun bir gündemle birlikte hareketli bir piyasa bizi beklerken yurtiçinde de referanduma doğru piyasalarda bir hareketlenme söz konusu olabilir. Geçen hafta 22 günlük HO seviyesi dirençleri yukarı yönlü iki gün boyunca çok zorlanmıştı fakat haftasonuna doğru satış eğilimi tepki hareketinide sonlandırmış oldu. Bu bağlamda geri çekilmelerin devamında bu haftaki hedef 100 günlük HO seviyesi olan 57,300’lere kadar devam edebilir. Ama bunun öncesinde bugünün teknik destek seviyeleri 58,350 ve 57,600. Yukarı yönlü tepkilerde ise bu hafta yine 60bin sınırı önemli direnç olacak. Vob ağustos vadeli endeks 30 kontratlarında ise spot piyasaya paralel olarak 73,700 ve 72,500 destekleri önemle takip edilirken bu seviyelerin aşağı kırılması satışları daha da sertleşerek 200 günlük HO ortalama ve orta vadeli yükselen kanal desteklerine kadar gireleme potansiyeline sahip. Eur/Usd paritesinde 1,2750 son iki haftalık desteğinin kırılması aşağı yönlü ivmeyi 1,25 desteklerine kadar getirebilr. Bu durum hisse senedi piyasasınında mutlaka güç kaybı yaratacaktır.
![]()
Konu EKONOMİST tarafından (24.08.10 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazım
[quote=EKONOMİST;282995]syn emektar keyfınız yerınde maşallah o zaman borsanın düşmesi yakındır
Teşekkür ederim...zahmet olsun istemem ..isterse dahada bekleyebilir düşmesi şart değil ...
Ama bende yakalamışım tepede çökmüşüm üzerine o beklesin ben bekleyim...bekleşelim öylece sessizce...
Yalnız oraya çıkarken benim paramla çıktı,benim param derken imam destekli cami cematinden toplanan paralarla ..artık geri versin...
Alacaklı alacağını unutmazmış malum ...![]()
Şeyh Edebalı
bu hafta 72.xxx ler yanacak gıbı duruyor.yarın kısaları acıp hafta sonuna kadar kısa kalacam.
![]()
bır turlu betonu dokemedım...ne uzun kalabılıyorum nede kısa...gunluk trade yapıyorum bazen 1000 puan alıyorum bazen 500 bazende kazandıklarımızı gerı verıyoruz yada aracı kurumu zengın edıyoruz...ya düşsün ya cıksın sıkıldık artık bu durumdan
sabah ola hayır ola her keze ıyı akşamlar
tüm dostlara günaydın bol kazançlı bır gun olması dılegı ıle
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Günaydın bol kazançlar...
********yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..******
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri