Tom topluyor dediğim gibi maliye bakanı,beni yanlış anladınız ben ekimde mali kural
oylanmayacak dededim üroytörsün saçmalaması demiş..bak tom topladı ...![]()
Tom topluyor dediğim gibi maliye bakanı,beni yanlış anladınız ben ekimde mali kural
oylanmayacak dededim üroytörsün saçmalaması demiş..bak tom topladı ...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
gene yaptı dansözlüğünü utanmasa artı kapatacak hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
önemli olan poz taşımaktır, poz bir tehdittir, ölçüsünü bilmek lazım,.....şu anda trend sonlandı bunu söyleyebilirim, fake devam ediyor, bu yüzden flat girdim haftaya, araya yatay almadan yeni bir tren başlatmaları zor, ancak problem fake 79100-200 e kadar sap bırakabilir, olacak bir düşüşte ise 76500-75200 çok hızlı kırılacak, buna eminim,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
abi toplayacağı çok belliydi net yani bakalım![]()
Şeyh Edebalı
direniyor mecbur, yukarıdaki yazılar bunun içindi, .....dünya shorttan geçilmiyor, bu isyan demek isyan ne yapılır kanlı bastırılır, makulu ise eğitime tabi tutmaktır, ....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şeyh Edebalı
10497 altında, günlükte sap bıraktı şimdilik, yakın ama,...kırılırsa 10020 sonra 95xx ler, yalnız direnecek bu o hakkı yok,.....faiz 2.82 de,.....
faizi yukarı almaları lazım ki buna bassınlar, bu dediklerim karşı crash tedbirleri, dxy ölçü, bunu takip edin dxy, 10 yıllıklarla beraber düzelirse bunlar ara bir düzeltmeden sonra şaşırık için, sonrasında ralliye geçerler, dxy bunun parası, kötü ekonomi, kötü para, iyi ekonomi paraya güven, bu meyanda olursa avroya basarlar aşağı, onun için yazıda dedim, avroda yukarı pay var daha, 10 yıllıkta çok az aşağı pay kaldı, dxy desteğe dayandı 80.4x la, burada ya yalan dolan gelecek, yeni pay için, veya .......anladın sen onu, ben mecburlar diyorum, deveyi güdecekler, çalkalayacaklar, 2000-2003 arası bir örnek olabilir bu konuda,.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri