o söylediğiniz site hakkında şikayetler şikayetvar.com a bile düşmüş
http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/590431
hala postumu giyemedim oysaki 2 kere fırsat verdi neyi bekledim sanki ofofof inimde beklemeye devam
5 dak.liklarda kucuk bir tobo olustu...tuzak degilse (tuzak da ne demekse) 76500'e kadar gider...tuzaksa, inisi daha sert olur...sonuc itibariyle ya cok sert dusecegiz ya da miniminnacik bir ralli olacak...
Syn jelıbon bereket ınle geldın forumun reytıngı yukseldı yarım saatte![]()
Konu EKONOMİST tarafından (06.08.10 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksık kelıme
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
simdi tahminimce olay su...bizde banka karlarinin abartildigi gibi gelmemesi ve referandum, Amerika'da issizlik sorununun hala cozulememesi Avrupa ile ayrismaya neden olacaktir...(Avrupa'da ki mali yardimler nedeni ile)tabi global arbitrajcilari (gercek anlamdaki traderlar) da unutmamak gerek...
parite gunluk grafikler de cok hassa bir yerde...cok sert hareketlere gebe...uzun vade de simdilik boga gorunumu verse de (avrupa'nin ayrismasindan dolayi), duzeltme de ( ki olursa o da sert olacaktir) mumkundur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri