Dışarıdan ayrıştık...yaş karararı olmasa blkıd suan 80.000 konusuluyordu dısarısı 2 gundur yukarı gıdıyor
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Hulem PAPAZ kılıklı,çarmıhlara gelesin...![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
selam, ben de atildim diger forumdan.
Sebep: begenmıyorsanız sıkılsıysanız takıp etmezsınız
sıktıysa takıp etmeyeceksınız
ben buraya moderator kımlıgımle yazmadıgımı cumle alem bılıyor
sız bılmıyorsanız-ki cok ıyı bılıyorsunuz
yazdıklarımdan bu kadar dost ıyı yada kotu faydalanırken
bu sekılde cıkıpda begenmıyorum vs gıbı saygısızca yaklasamazsınız
o zaman begenmıyorsunuz demektır
yahu adama bak...begenmiyorum diyemeyecekmisiz...begenmedim demek sucmus. hey Allah'im, sen buyuksun...
Şeyh Edebalı
Syn emektar 76.000 kısaları actık ne dersın elımız patlamasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri