Gidiyom geliyom topolantıya fiyat aynı...Bu arada "yatay piyasanın **" şiarı dillere dolanmış....öğlen misafirleri yimeğe götürceğimden 62925 den uzunları flatlıyorum..düne göre kazara alınmış 525 puvan ve son pozdanda 100 pıvan, +625 ile mola alıyorum...
bu arad itiraf ediyorum; zabahki grafımda 63000 ve 63325 deyu yzdığım dirençlerden 63325 e satış yazdıydım lonklarımısistemsiz
....gitmediler amma olsun
mevlana avatarı çok başımı döndürüyor ama arkadaşlarımızın geri dönmesi için katlacağız n'apalım..![]()
asti, sanki seninki daha mı hızlı dönüyor ne..![]()
bu garanti, bir ayu olarak beni iskillendiriyor.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Valla henüz belli değil....Yalnız misafirler İtalyan bunlar pis boğazdır..Tuzlu bir yere götüreceğiz mecbur...üwwwww....Kırmızı et veya balık olabülür...Muhtemel yer İstinye Park daki MASA dır... Bir adet daş gibi 1.75 boylarında bir italyan bağyan bir adet 40 yaşlarında bir İtalyan bay ve bir adet ben görürseniz işte onlar biziz **....şu an birine satmaya çalışıyorum refakat etme işini ama du bakalım
ama tobo da pek guzel oldu yaf, uwwww
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri