Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Kışın bir üşüttüm. Geçmedide geçmedi. Gittim silah ruhsatı yenilemeye, kalp zarında iltihaplanma çıktı. Bana bunu bir söyledi doktor her saniye kalp krizi geçirir gibi oldum. Aslında bu bir virutik birşeymiş ama zaman alırımış düzelmesi. Siz siz olun üşüttüm diye geçmeyin. Doktor kontrolü iyidir. Şimdi ben tatil yapmayımda kim yapsın. Hayatta sağlığın dışında herşey palavradır.
Stresi azaltın, yaşam kalitemizi arttıralım, bunu ilk önce sigarai alkol ve bu stres isteyen vobu, tradei bırakmakla başlayabiliriz. Ha diyorsanız ben vobda streslenmiyorum sorun yok devam ama tersiyse uzak durun.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi istiyorum şöyle güzel bir satış gelsinde Emekdar kurtarsın önce. Sonra ne olursa olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri