bazı maddeler iptal edilmiş
bazı maddeler iptal edilmiş
Borsada sebep sonuç aranmaz.
Borsa zaten sebep sonucu bilir.
Anayasa mahkemesi kararı zaten fiyatlanıyordu ve biliniyordu.
Bilinene ve beklenene karşı hareket etmek yanlıştır.
Vob oynayan az takasa bakacak.
Sert yazarım sebebi kimse kaybetsin istemem.
Bağıra bağıra tarih verdik burda.
Sonuç ne olursa olsun 1 temmuz dipdi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
VOB 'da Takasın onemı yoktur.
Her donem kendı spekulatorunu yaratır.
O'na Yapılması gerekenı yaptırır..
Ve KARSILIGINI alır...
Kural Budur...
Tarıh NORMAL dınamıklerde onemlıdır...
Yarın savas cıkarsa YENI TARIHLER yazmak gerekır....
Bende kımse kaybetsın ıstemem....
Iyı gunler dılerım...
Sayın Gate,
Gözünüzü yiyim takasın önemi yoktur demeyin.
Matrikste yok bende dün sordum O iş efg takasta al taraftalar. Hemde baya yüklü.
Açık tahmin ediyorum diğer bölümünün shortaki yüksekliğini.
Savaşların çıkış zamanı bile verdiğim tarihlerde olur.
Bu Kayahanla uğraşmamın hikayesi vardır eski meseledir.
Lütfen hiç kimse bundan alınmamalı kendi üzerine.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Kayahan beyıde sızı de polemık ıcınde gormekten uzuntu ıcerısınde oldugumu belırtmek ısterım...
Yıllardır bu ısın ıcındeyım Takaslar'ın gosterılmek ıstenıldıgı sekılde gosterılır kı bunu sızde ıyı bılırsınız.
Tarıhler konusundakı ısabetlı yorumlarınızı bende ılgıyle ızlıyorum.
Iyı gunler dılerım.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Anayasa değişikliği paketinin bazı maddelerinin iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle açılan davada verilen kararı açıkladı:
HAŞİM KILIÇ KARARI AÇIKLADI
Anayasa Mahkemesi'ne ve HSYK'ya üye seçimiyle ilgili maddeler kısmen iptal edildi. Kısmen iptal edilen maddeler dışında, anayasa paketi referanduma götürülecek.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Anayasa değişikliği paketinin bazı maddelerinin iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle açılan davada, paketin tamamının şekil yönünden iptali konusundaki iddiaların reddedildiğini açıkladı.
Kılıç, "8.,14.,16.,19.,22., 25. ve 26. maddelerinin incelenmesine oy çokluğuyla karar verilmiş ve denetim sonucunda Anayasa Mahkemesi'nin yapısına ilişkin maddenin 4. fıkrasında geçen, 'Her üyenin ancak bir aday için oy kullanabileceğine ilişkin' ibare iptal edilmiştir." dedi
karar açıklandıktan sonra dolar/tl 1,552 ye düştü..
bu arada matrıx aldım ben kullanıyorum vob + imkb pg takas 150 lira aylık
kayhan abi yine kraş deme bizim şortları badem etme gözünü seviim![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri