1 Temmuz,
1000-1020,
1007,
1040,
kırarsa 1060.
Vix kısa vade,
euro 1.2620 stoplar patlar. Dikkat yeresi.
1 Temmuzda olta atıyorduk burada.
Jelibon Farkı.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yavaş Lem kefere mide fesadı olacaksın...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sp500 1040 üzerinde kalırsa yarın bız kısaların kafasına kafasına basa basa yukarı surerler.71.425 kısa malıyetım.acele ettık kısaları acmak ıcın.ınşallah pişman olmayız ama bunun bır tepkı yukslısı olarak kalacagını düşünüyorum.yukarıda 73.000 hedefı var. Oradanda bır mıktar kısa acarız....
"Oy verin "diyen biri gelecek.
Bakalım öngörüm tutacak mı?
Az sonra..![]()
En az 3 HİSSE...
Şeyh Edebalı
Bazen bu yukselışı abartıyorlar dususlerde oldugu gıbı.....ispanya.fransa,italya almış basını gıdıyor.yarın uzunlar dıkkatlı olsun bence bu akşam dow sp500 kıvırabılır.yarına kısa gırmeyı düünüyorum hayırlısı bakalım......
İyi akşamlar..
Tatilde olanlara İyi tatiller.
En az 3 HİSSE...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri