buyuk fırtınanın kopmasına çok az zaman kaldı.
başta sp 500 olmak uzere tum borsalarda tshunami tum hızıyla hareketlendi.
crasha hazırlıklı olunuz.
imkb en fazla kaybettirecek borsaların başını çekecek![]()
buyuk fırtınanın kopmasına çok az zaman kaldı.
başta sp 500 olmak uzere tum borsalarda tshunami tum hızıyla hareketlendi.
crasha hazırlıklı olunuz.
imkb en fazla kaybettirecek borsaların başını çekecek![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Yeni baktım daha foruma, bütün gün gez akşam ne olmuş diye endekse bak, tevekkeli hanım sen nasıl para kazanıyorsun hayret ediyorum diye boşuna demiyor.Daha önce benzinli golf vardı, daha oturaklı araba ama biraz fazla yakıyordu.
Baya bir inceledikten sonra aldım, yakıt tüketimi gerçekten çok iyi, yarı otomatik şanzıman başarılı, muadili dizel golften 3 bin euro ucuz ( mersedes alınıyor aradaki farka
) Pejonun yaptığı en iyi araba diyebilirm. Sizin hanımda ayda şehir içi 1.500-2.000 km yapıyorsa tavsiye ederim.
Size de hayırlı olsun yeni arabanız.
yolun açık olsun gardaş bir gun bana hak vereceksin.
inşallah pişman olmazsın.
finanz sektöru hasta komada
tr deki bankalar da tam komada
halkı hep yalanlarla televoleci medya ve degnekçileri kandırdı.
şimdiye kadar uyuşturucuyla ayakta kaldılar.
artık tum yollar kapandı.
artık uyuşturucuda fayda etmeyecek.
deniz kurudu.
crashh tum hızıyla zıplaya zıplaya yolda![]()
gayahan patron rallimi dedin ne dedin patron .. üvvv .. teprik ederim .. eheuhheuhu
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bu arada... EFE 3d neymiş lem öyle..dedikleri kadar varmış ha..tekirdağa rakip olur hatta geçer bu..beeehh
BANGA mühim
Siz öyle sanın,yasdug altında 200 mliyar dolarlık altun varmış,onnarı çekecekler bankalara...
Bide unnarı ele geçirirlerse,artık memlekette memlekete ait bişe kalmaz...
Dur aklıma bişe geldi...
Ateş altunu,altun kadını eritirmiş...
Altunlar kadınların elinde,zor alırlar...alsalarda en ufak terslikte doğduklarına pişman ederler unnarı...ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selçuklu patron bu son haaa çokmu uzun oldu...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri