geceye lönk....
geceye lönk....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Yo yo lo de
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
iyi akşamlar........
iyi geceler..............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
short geceye, iyi akşamlar...
long..üww..
İyi akşamlar..![]()
En az 3 HİSSE...
geceye son poz 275 kısa girdim .. kanalizasyona baktım dirençte kapattı .. .. sistemler aldaydı ama ... hayırlısı olsun .. cümleten iyi akşamlar ..
![]()
2013,00
zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
dağılın.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
way**, en büyük patronlar geldi..işlem yapamadım seans sonunda..sistem ala geçmiş..biz şort kalmışız..way **...way ki way way
Geceye short
Uzlaşma 63250 oldu
Herkeze iyi akşamlar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
helal bull teprik ederim .. yaktın bizi ..ü ... ehuehue ... dow kapanış tahminim .. .8001,31 kayda geçsin ..
![]()
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri