bu piyasada sn halojen gibi sabırlı insanlar para kazanabilir hergün trade yapmak bişi vermez.. kazanma olasılığın1 günde tek trade varsaysak 1/2 eder 5 günde 1/2*1/2*1/2*1/2*1/2= 32 de 1 hesap ortada kolay mı... zor kimse kendini kandırmasın... kazanan vardır anomali her zaman olur..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Çok yoğun kontrol var...
Olaylar gelişmeler,teknik vs boş...
Eses teknik,pozisyonlara göre yön ver...
Bu kadar insan binmiş shorta inmiyorum diyor py...
İnme tabi...sende yorulursun birgün....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Saatlik graf.
Kanal yukarı kırılmadıkça bastılar, basıyorlar.
Buna bakıyorum.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Fıçır azbi V yapmasın,kafayı yukarı kaldırmasın,çek 300 pivan....
Alooo inerken niye gözlerinizi yumuyorsunuz....
Yok tabi estağfirullah,niye bana soracaksınız...
Meraktan soruyoruz...ha ha ha....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
vobta para kazanmak bilgi bceri ve tecrübe istiyor,ben işimdn dolayı vakıt ayırabılıyorum beyaz eşya işi yapıyorum.yaşım 30 yaklaşık olarak 2001 yılından beri aktif olaak bu piyasadayım vob la 3 ay önce tanıstım daha cok yenıyım 1 kontratla ogrenme amaçlı başladım.700 tl yı 1 ayda teknık analız sayesınde ve daha fazla hırs yapmadan 1700 tl yaptım.oncelerı bır bankadan hesap actırmıstım komısyonarın fazla olması canımı sıkmaya basladı.şimdi onbınde 2 komısyon verıyorum ynı bır aracı kurumla anaştım.güzel bır teknık analız pogramım var .bu sayede ek gelır olusturdum kendıme.şimdi daha fazla sermaye ıle daha az rısk alarak kaldırac kullanmadan bu işi yapıyorum artık.burada püf nokta su.....eger sermayen az ise benım yaptıgım gıbı temınat olarak 700 tl yatırıp 7000 lıralık ıslem yaparsan rıskı 10 katına cıkarmıs olursun.yenı baslayanlar daha fazla kazanmak ıcın kalırac oranını artırırlarsa sn.jelıbonun dedıgı gıb don gomlek kalırlar...kaldırac oranı az kullanır yada hıc kullanmazlarsa hısse senedınde olan spekulasyonlardan korunmus olurlar.kendınıze bır lımıt belırleyın yada sanal yarışmalarda once kendınızı deneyın sonra burada para kazanmaya calısın derım bol kazançlar
Bugün Altın
1251-1255 ve 1269-1279.
Destek 1231 -1239.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Arkadaşlar foruma canlılık geldı....![]()
Malı kural pıyasanın sıkışmasına neden oldu not arttırımı beklntısı düşüşün önüne takoz koyuyor..
Piyasanın tadı yok bugun ınsanın uykusunu getırıyor valla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri