Sayfa 1403/3250 İlkİlk ... 4039031303135313931401140214031404140514131453150319032403 ... SonSon
39000 sonuçtan 16.825 ile 16.836 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Yer
    türkiye
    Teşekkür Teşekkür 
    29.295
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    43.720
    Toplam Teşekkür
    11.653 Yazısı Teşekkür aldı

çarpıldığım haziran vadeli(son 3 günde çarpıldım.dalgınlık anında aparkatı geçirdiler,zor toparlarız artık) kontratları ağustos vadeliyle 400 puanlık güzel bir alışveriş neticesinde aynı yönde yani kısa olarak değiştirdim.hayırlısı olsun artık bakalım.
    inşallah ayular olarak ağustosta seviniriz)

jelibon amca harikasın devam
    takip ediyorum yazılarını.birde BEŞİKTAŞ lısın ya adamımsın benim

petrol düşmeden piyasa düşmez arkadaşlar.
    amma o da bir yere kadar sürükleyecektir piyasayı diye düşünüyorum

pariteyi ve diğer rakamları JELİBON amcama bırakıyorum

o varken bana yazmak düşmez
    بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.

HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR

ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''

bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar

paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.

2. 2 Kullanıcı PASSAT tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    122
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    53
    Toplam Teşekkür
    29 Yazısı Teşekkür aldı

Bu gün ne olduğunu hiç anlamış değilim.
    Bu günün kısa bi analizi yapacak arkadaş varsa sevinirim.

4. 2 Kullanıcı Kapcuruk tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Kapcuruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün ne olduğunu hiç anlamış değilim.
    Bu günün kısa bi analizi yapacak arkadaş varsa sevinirim.

Neyini anlamak istiyorsun kardeş,

Herşey ortada,büyük balıkların küçük balıkları yemesi....

Yaşamak için öldürüyorlar...

Mağrurlanma Padişahım senden büyük Allah var....
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

6. 4 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    545
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    635
    Toplam Teşekkür
    114 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GATE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar;

Soyledıgım gıbı 58,000 sevıyelerının gecılmesını beklemıyordum. 57.700 sevıyesıne ulasmıs olduk.

Bu sevıyeye gıdılmesı ıle KISA pozısyon bekleyecegımı belırtmıstım.

Dun gormus oldugumuz 57.080 sevıyesının ASAGI yonlu gecılmesı ıle 72.100 sevıyelerınden KISA POZISYON ACTIM.

Hedefım 55.200-600 aralıgının gorulmesıdır.

STOP LOSS um 58.200-400 aralıgının yukarı gecılmesıdır.

Herkese bol kazanclar dıleırm.
    KISA pozısyonlarla devam.

Yukarıdakı stratejım aynen gecerlıdır.

Kısa sure ıcınde 69.800-70.200 sevıyesının gorulmesını beklıyorum.

Keyıflı hafta sonları dılerım

8. 3 Kullanıcı GATE tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    18
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Mali Kural Kanun Tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

http://www.borsagundem.com/haber/oku...eclisten_gecti

Teşekkür Teşekkür 
    13
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    30
    Toplam Teşekkür
    11 Yazısı Teşekkür aldı

Selam arkadaşlar profesyonel veri izleme ekranı almak istiyorum. İBS mi matriks mi? alayım hangisini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkür Teşekkür 
    3.797
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.236
    Toplam Teşekkür
    358 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı htkemal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar profesyonel veri izleme ekranı almak istiyorum. İBS mi matriks mi? alayım hangisini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
    Matriks uygundur.
    Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
    Işığından bir şey kaybetmez
    Hz.Mevlana

12. 2 Kullanıcı V.O.B tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    30
    Toplam Teşekkür
    11 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı belhal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Matriks uygundur.
    Teşekkürler

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Bahçeli: OHAL ilan edilmelidir

Bahçeli: Bu karanlık tablonun mimarı Başbakandır. MGK olağanüstü toplansın. OHAL ilan edilmelidir. Başbakan'a son çağrımız erken seçim kararı almasıdır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklaması şöyle:

"19 Haziran 2010 günü Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Gediktepe’deki askeri birliğimize yapılan kanlı terör saldırısında 8 askerimizin şehit düşmesi ve 14 askerimizin yaralanması Türk milletinin yüreğini dağlamış ve derin bir yasa boğmuştur.

Türk milleti ayaktadır, haklı bir infial ve öfke içindedir.

125 ŞEHİT

Aziz Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum.

Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

AKP hükümeti 2002 yılında iktidara geldiğinde terörün bitme noktasına geldiği bir Türkiye devralmıştır.

Aradan geçen sekiz yıla yakın süre içinde terör sürekli tırmanmış, Türkiye teröre 800 şehit vermiştir.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın PKK açılımını başlatmasından bu yana ise şehit sayısı 125’e ulaşmıştır.

AKP döneminde kanlı terör cesaret ve cüret kazanmış, etnik bölücülüğün önü açılmış ve ayrılıkçı ve bölücü emellerinin hayata geçirileceği ümitleri yeşertilmiştir.

Bu vahim ve karanlık tablonun mimarı ve baş sorumlusu Başbakan Erdoğan ve hükümetidir.

• Başbakan Erdoğan ve AKP hükümeti;

- Terörle mücadelede tarihin ve mili vicdanın affetmeyeceği büyük bir acz sergilemiş,

- Güvenlik güçlerinin terörle mücadelesini zaafa uğratacak adımlar atmış,

- Dış baskılarla terörün ve etnik bölücülüğün emellerinin adım adım ilerletileceği süreçleri başlatmış,

- Kuzey Irak’tan kaynaklanan terör tehdidine karşı etkili caydırıcı önlemler almamış,

- Kuzey Irak’a geniş çaplı kara harekâtının önünü kesmiş,

- Bunun yerine terörün hamisi Barzani’ye ağabey diyerek siyasi akrabalık ilişkisi kurmuş ve bu peşmerge reisini kırmızı halılarla karşılayarak kucaklamış,

- Türkiye’nin güvenliğini ABD’nin istihbarat desteğine ve Barzani’nin inisiyatifine terk etmiş,

- PKK açılımıyla terörle mücadeleden vazgeçip terörle müzakere dönemine girerek etnik bölücülüğün taşeronluğuna soyunmuş ve

- Bugün karşımızdaki felaket ortamını bilinçli çabalarla adım adım hazırlamıştır.

Aziz şehitlerimizin kanları, PKK açılımı ile etnik bölücülüğün önünü açan, bunun ilk provası olan Habur rezaletinin mimarı Başbakan ve hükümetinin elindedir.

Çok ağır bir ihanet kuşatması altına alınan ve karanlık bir uçurumun sürüklenmek istenen Türkiye tarihi bir yol ayrımına gelmiştir.

Başbakan Erdoğan ve hükümetine buradan seslenmek ve teslimiyeti etnik bölücülüğün taşeronluğunu bırakıp terörle mücadelede acil ve etkili önlemler alma çağrısında bulunmak istiyorum.

ERDOĞAN'A ÖNERİYORUM

• Başbakan Erdoğan’a somut önerilerimiz şunlardır;

- 24 Haziran 2010 günü yapılması planlanan MGK toplantısı öne çekilerek önümüzdeki pazartesi günü yapılmalıdır.

- PKK terörü ve etnik bölücülük özel gündemiyle yapılacak toplantıda terörle mücadele için kapsamlı önlemler karara bağlanmalı ve PKK açılımı zırvasından vazgeçildiği ilan edilmelidir.

- Bu kapsamda terörün iç kaynakları ve unsurlarına karşı gerekli tedbirlerin alınabilmesi için Anayasanın 120. maddesine göre bölgede Olağanüstü Hal ilan edilmelidir.

- Kuzey Irak’a karşı siyasi, ekonomik ve askeri tüm imkânlar kullanılarak etkili bir caydırıcılık stratejisini uygulamaya konulmalıdır.

- Terör saldırılarının kaynaklandığı bu bölgeye geniş çaplı bir kara harekatı yapılmalı ve teröristlerin geçiş yollarını emniyete almak için Kuzey Irak’ta askeri ihtiyaçları karşılayacak geçici güvenlik kuşağı oluşturulması için gerekli hazırlıklara süratle başlanmalıdır.

- Kandil dağındaki terör elebaşlarına ve altyapısına karşı etkili bir askeri harekat icra edilmelidir. Kandil terör karargahı olmaktan kalıcı bir şekilde çıkarılmalıdır.

- Terör örgütünü İmralı’dan serbestçe yöneten teröristbaşının yakınları ve avukatları ile irtibatı ve dış dünyayla temas kanalları bütünüyle kesilmelidir.

Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu kriz ve kaos ortamından çıkabilmesi için acilen Türk milletinin hakemliğine başvurulması artık kaçınılmaz hale gelmiştir.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

Başbakan’a son çağrımız TBMM’de acilen erken seçim kararı almasıdır.

Başbakan Erdoğan Türkiye’nin geleceğini şahsi ve siyasi ikbal ve çıkar hesaplarıyla ateşe atmanın bedelinin çok ağır olacağını unutmamalıdır.

Şemdinli’de 8 şehidimizin toprağa düştüğü gün bölücülükle özdeşleşen ve PKK’nın sözcülüğünü yapan malum kişilerin televizyon ekranlarında boy göstererek zehir saçmaya devam etmeleri aziz milletimizi derinden yaralamaktadır.

Medya patronları ve yöneticilerine bölücülük sicili bilinen bu mihrakların televizyonları ve gazeteleri terör propagandası ve güvenlik güçlerimize karşı yıpratma ve karalama kampanyası amacıyla kullanmalarının önlenmesinin vatan sevgisinin asgari bir icabı olduğunu bu vesileyle hatırlatmak isterim"
    http://haber.gazetevatan.com/bahceli...2101/9/Siyaset

Türk çacuklarının kanı,ne zamana kadar akacak,hainler ve işbirlikçiler, Türk

devletine ne zamana kadar talimat vermeye,istekleri yerine gelmezse

sonuçlarına katlanılmasının tehdidini ne zaman kadar sürdürecekler ...

Yüce Türk Milleti bu zillete ne zamana kadar dayanacak....
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

15. 1 kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.686
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    317 Yazısı Teşekkür aldı

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama, biraz duraksa, neler olup bittiğine anlam verme. Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi ve varlığın ile buluşamadı. Sorun yok, sadece bekle.

Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir, çiçekler açacaktır, rüzgar esecektir ve yağmur yağacaktır,zorlamaya gerek yoktur,olması gereken kendiliğinden olur!

İzlemeye devam et,şahitlik güzeldir,hem olayın dışındasındır hem de içinde ,o bir dengedir,o anlamlıdır ,şahit ol,tanık ol ,olan ile bütünleş,güzellik olanların içinden filizlenecektir; zorlamaya gerek yoktur, olması gereken kendiliğinden olur!..

Hayat üçbuçukla dört arasındadır... Ya üçbuçuk atarsın,

ya da dört dörtlük yaşarsın... NEYZEN TEVFİK

17. 7 Kullanıcı okansak tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    4.408
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.055
    Toplam Teşekkür
    4.288 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı okansak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama, biraz duraksa, neler olup bittiğine anlam verme. Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi ve varlığın ile buluşamadı. Sorun yok, sadece bekle.

Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir, çiçekler açacaktır, rüzgar esecektir ve yağmur yağacaktır,zorlamaya gerek yoktur,olması gereken kendiliğinden olur!

İzlemeye devam et,şahitlik güzeldir,hem olayın dışındasındır hem de içinde ,o bir dengedir,o anlamlıdır ,şahit ol,tanık ol ,olan ile bütünleş,güzellik olanların içinden filizlenecektir; zorlamaya gerek yoktur, olması gereken kendiliğinden olur!..

Hayat üçbuçukla dört arasındadır... Ya üçbuçuk atarsın,

ya da dört dörtlük yaşarsın... NEYZEN TEVFİK
    bahçemde oturmuş nargılemı tüttürürken,Neyzen Tevfik'in bu yazısı o kadar güzel geldi ki...teşekkürler Okansak...
    --Eksiklik Kendi Özümde--

19. 2 Kullanıcı ATHLON tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

3 gündür adsl yok, olsa ne yazarki zaten.

47 şehit 2 ayda.

Gencecik çocuklar.

Yanan aileler.

O adama nasıl siyaset yaptırıyorsunuz içerden.

Bunların sorumlusu da o alçaktır.

Alın bunu yargılayın bir kere daha azmettirmekten, içerden yönetmekten.

Neyi bekliyorsunuz.

İdam cezasını çıkartın asın bunu.

Yoksa o meclisi fesedin, ne işe yararsınız siz.

Başımız Sağolsun...

Vatan için seve seve canını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaktır.

Hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Şer odakları şunu beyinlerine iyi kazımaldır; Bu yolun dalı, kolu, sopası, kesesi, şosesi yoktur!!!

Ülkemizin üzerinde oynanmak istenen bu oyunlar, her şart altında boşa çıkarılacaktır.

Bu bir terör değil, bu bir savaştır!!!

Milli birliğimizi, varlığımızı, toprak bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi, çocuklarımızı hedefleyenler; iyi bilinki yolun sonunda, ilk önce sizler kaybolacaksınız!!!
    Asla hiçbir hedefe varamayacak, yok olacaksınız.

Bir cumartesi ülkeyi kana bulayanlar 1000 cumartesi bunun hesabını verecekler.

Siyaset buna çözüm üretemezse halk sonucunda zamanında gerekli cevabı verecektir.

Bu vatan insanın tek parmağı sizi boğar.

Bu vatan 50 yıldır aktif savaşın içinde. En yakın süreçte 1000 yıldır savaşan bir millet.

50 yıldır dünyada hergün savaşan tek ülke bu ülke.

Elinize ne geçmiş, ne geçecek.

Bitmişmi Türkiye, bitirebilmişmisiniz.

Ama siz biteceksiniz.

Sizin yatacak yeriniz yok şer.......... Allah bel....ı versin.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

21. 9 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri