Haklısın bu vobda mantık aramak saçmalık olur.
Las vegas burdan daha iyidir..
Haklısın bu vobda mantık aramak saçmalık olur.
Las vegas burdan daha iyidir..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Sisteme göre çarpılıp ,aradada çarpıp devam edeceksin akşama kadarda ekran başından ayrılmayacaksın..
Tam emekli işi ama o bile zamanla hastalık yapacaktır..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Artık sadece 60'lık sistemimi kullanıyorum. Sistem ne kazandırıyor ne kaybettiriyor, kara geçiyor ama Pala sonunda geri alıyor.Neyse bu zorlu koşullarda sermayeyi azaltmasın da trend nasıl olsa günün birinde tekrar başlar...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
En güzel para ticarette vardır, baktınız para kazanamıyorsanız en temizi bırakmak bende 7-8 ay önce bıraktım. Cuma %6 düşen pazartesi %7 çıkan bir borsada hemde 1e 10 kaldıraçla para kazanmak gerçekten büyük bir başarıdır.
Birde neden aramayın büyükler için yeterki KY terste olsun yeter durup dururken şelaleler,zirveler burada para kazanacaksanız çok ama çok sağlam teknik analiz yada piyasa bilginiz ve çok sağlam haber alacağınız bir adamınız yoksa uzak durmak en iyisi.
Bu uptrend U100 30.000 lerde başlarken VOB a girdim ve 1 haftada %100 den fazla para kazandım ancak sonrasında yatayda öyle bir çarpıldım ki yurt dışı %3 eksi yaparken bizim piyasa uçtu yurt dışı çıkarken bizimki düştü tamam artık yurt dışına bakmıyorum dedim bu sefer piyasa yurt dışına kolere oldu sonunda bir gün baktım o 1 haftada aldığımı 6 ayda gıdım gıdım fazlasıyla geri vermişim ve o gün anladım bu iş bana göre değil dedim ve bıraktım.
İnşallah ticarette daha başarılı olursunuz ve kararınızın arkasında durursunuz hayırlı kazançlar
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
astatinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn projection dead or alive![]()
teşekkürler.aynısını bende yaşadım.artık çekilmez oluyor bir yerden sonra.uzun zamandır bu işi yapıyorum ama hiç bu kadar nefret etmemiştim.herkese kolay gelsin.bol kazançlar
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
bu arada herkesin kandili mübarek olsun
ne olursa olsun neşenizi kaybetmeyin derim
para gelir gider önemli olan huzur ve sağlık
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
kardeşş sen unutursun ama bazıları unutmaz ahahaha![]()
sessiz kalmış burası![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bensiz ne edeysunuz buralarda daa![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri