Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Astatin büyüklerinin özelikle de atalarının sözlerine saygılı ol.
Atalarının dediği "Akıl yaşta değil baştadır" tarzındaki sözleri düstur edeninlerden ol.
50 yaşındaki hiç kimsenin gazetelerde haberini görmedik ama 24 yşındaki Gökhan Fındık'ı duymayan kalmadı. Yaşıyla başarmadı bunu aklıyla başardı. Malesef tecrübe yaşlanarak değil yaşayarak ediniliyor.
"Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır" diye de ayrı bir söz vardır.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Mavi baba senide unuttum demin sayarken bir baba da sensin.
Ama hindi olanından değil.
Harbi olanından.
Bir babada baba recep, tek baba recep
jeli kulübe üye yapan.
Hayatımda tek bir gün bana beşiktaş fulya yemeğini yediren.
Ben bugün istesem bugün bjk başkanlığına aday olurum, 14 yıl oldu üye olalı
baba recep iki şahtimden birisin üye dilekçemde
bununla onur gurur duyuyorum
duydumki hastaymışsın
allah şifa versin.
Jel.
Voborsa üyesi olan bütün bayanlar.
Kendileri bilirler.
Q, c, j, n, h. Bilmiyom akla gelmediyse.
Sizden çok özür dilerim.
En sonunda dayanamdım.
Siteyi kirlettim beni affedin.
Bizim erkekler önemli değil.
Jelibon.
ha şunuda ekliyim.
voborsada %98 kişinin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum şerefsizim onursuzum.
zaten yanlış anlaşılmasın lafım onlara da.
salaklık edip alınmayın.
jel.
Sert Sümük
Gözlerden uzak bir yerlerde olur hep bu olay...
sağ burun kanalınızda yoğun ve sert bir sümük
huzursuz etmeye başlamıştır
nefes alış-veriş konforunuza taş koymuştur.
tam uca doğru değildir
tam dibe doğru da...
işaret parmağınızı kendinizden emin şekilde sokarsınız içeri.
afiyetle çekip çıkartmak için sümüğü.
bir de bakarsınız
hiç ummadığınız bir şekilde sümük
geri çekilmeye başlar! ?
tırnağınızın ucuyla kovalarsınız
belki yakalarım diye
ı-ıh
olmaz...
taş gibi, sabit görünüşlü o sümük
bir anda sümüklüböcek gibi kayganlaşır
süzülüverir burnunuzun kanalından sinüslerinize doğru!
sonra işaret parmağınız, elleri boş
girdiği delikten dışarı çıkar hayal kırıklığıyla
biraz da sinirle...
tam o anda işte aklınıza gelmez mi
selamınızı almayan iş arkadaşlarınız?
sonradan kazık atmış olan en yakın dostunuz?
ve o barda kucağınıza oturacak kadar yakın davranan,
sonradan buluşunca araya saygı koyan
duruşunu tanımadığınız o kız? ..
anonim
no jel lem.
SÜMÜK
LEM
BU ALEMDE
SÜMÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKK.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yogurt mu yoğsam koç yımırtası mı?
Noluyo lem forumda celibon gibi bi adamı bilem çileden çıkarmışlar adam mapus damlarında yatıyor şimdi![]()
Mesaj2;
Rooks![]()
çift hesap sebebiyle uzaklaştırıldı
"pardon ya yanılmışım.4 aylık test etmenin amacını anlıyamadım o yüzden.kel alaka geldi birden neden 1 yıl diilde 4 ay.yoksa sen 4 ay öncesiylemi para yatırıyosun sistemlere.ondan öncesi önemli diil yani e peki.matrikste en fazla hani 4 ay bakılıyoya orayla karıştırmış olmam benim herşeyi bildiğimi ve seninde bilmediğinimi gösteriyo.bune kompleks böyle?
alemsin)
karalamak diye buna derim ben asıl ama ben küsmem. küsme çağını geçeli çok oldu.foruma ilk defa giren biri direk sana gıcık olmuştur bence.biri sistem falan veriyo diğeri sırf moklamak için uraşıyo)
ayrıca sana kullan diyen oldumu naparsan yap bizene.ama belki başkaları kullanabilir iyileştirebilir.insanlar sana göre hareket etmicek heralde dimi.sen daha yüksek puan verenini koy ondan sonra seninle formüller hakkında konuşuruz belki"
---------------------------------------------------------------------
Sayın Hellim,
Genetic nickli üye, daha önce de, forumu karıştırmış, bir topiği mahvetmiş (Meraklıları SAZAN ın açtığı "bir sistem yaratmak" topiğine bakabilir) daha sonra başka bir nick alarak tekrar foruma dönmüş ve her iki nick i de yasaklanmış olan Rooks ve Şalvaz yada Şahvaz nicklerini de kullanmış zat-ı bir şeydir. Kanıtlar yukarıdadır. Genel yazım tarzı ve bazı kelimelerdeki birebir yazım şekilleri bunun kanıtıdır. Benzer örnekleri "bir sistem yaratmak" topiğinde ki, adı geçenin mesajlarında bulabilirsiniz. Bu kelimeleri bu şekilde kullanan başka hiç bir üye yoktur, durum gayet nettir. Bu "kişi" hakkında takdir sizin. Yanlış anlaşılmasın. Biri yaptıklarından pişman olup aynı veya farklı bir nikle gelip devam edebilir, ama bu "tip" lerin foruma geliş amaçları hiç değişmiyor.
Bu perakende "olayı" bir kenara brakıp genel olarak bir kaç laf söylemek gerekirse;
- İlk mesajlarında agresif tarzları olan "yeni üyeler"
- İlk mesajlarında doğrudan belirli kişi ya da kişilere hedef alan "yeni üyeler" (belli ki akıllarının erdiği derecede akıllarınca rövanş almaya gelmişlerdir)
- Afla kurtulup, 2 inci ve 3 üncü aflarında da benzer söz ve davranışlarına devam edenler (Af ların genel kuralı, benzer suçun tekrar işlenmesi durumunda cezanın katlanmasıdır)
Bu üç gruptaki "kişi" lere karşı, forum yönetimince daha sıkı kurallar uygulanması gerekir diye düşünüyorum. Öyle ya planlayarak ve kasten adam öldürenler ağırlaştırılmış müebbet, kendini savunurken adam öldürenler ise 2-3 yıl ceza alıyorlar. Bu sebeple, forumun tümünü ya da forumdaki üyeleri hedef alacak şekilde planlayarak ve kötü niyetli olarak davranış gösterenlerin öncelikle cezalandırılması gerekir diye düşünüyorum.
Dün akşam neler yazıldığını görmedim ama her ne yazarsa yazsın yılları aşan bilinirliğini göz önüne aldığımda, Jelibon kardeşimin asla kötü niyetli olmayacağını biliyorum. Jelibon un efendi ve üstürüplu özür mesajındaki ifadelerden ise bir an boş bulunup kendisinin de normalde kullanmayacağı argo kelimeler sarf ettiğini anlıyorum. Bir an önce aramıza dönmesini dilerim.
Ancak hepimiz biliyoruz ki, diğer "nesneler" hiç bir zaman özür dilemeyecek, brakın dilemeyi, tekrar tekrar farklı niklerle aynı şeyleri yapmaya devam edecekler.
BANGA mühim
ohooo jelibon patronn noldu yavüwwwwwwwwwwwww
Sn.Jelibon'un hangi gerekçe ile yasaklandığını bilmiyorum ama bildiğim şudur ki neredeyse net hata noksansız yorum yapabilen ve bu yorumlardan da bazıları gibi ticari bir amaç gütmeyen bir kişi idi.
Bilgilerini burada paylaşmasından kendi adıma memnundum.
Bügüne kadar ki yorumları içinde kendisine TEŞEKKÜR EDER, yasağının kaldırılmasını(daha önce yasağı kaldırılanlara göre daha nitelikli bir kişi olduğunu düşünüyorum) ve geri gelmesini Sn.Hellim ve ilgili kişilerden talep ederim.
Seni Sevmek
Seni sevmek balığı Urfa’da avlamaktır
Balıklı gölde yasak olduğu için güzeldir
Seni sevmek Munzur dağlarında kamalı keklik avıdır
Hani keklikler yorulur da kara düşünce kalkamaz...
Seni sevmek yedisinde bir sabinin günlük gelirine konmaktır
Alaca şafakta çıkmıştır yola
Simidinin yarısını satmıştır
Yüreği küçülmüştür elleri büyüdükçe...
Seni sevmek bir trencinin tren altında kalması gibidir
Çığlığı düdük sesine
Hasreti raylara takılı kalır...
Seni sevmek kaşarlaşmış bir celladın kendini asması gibidir
Asılı cesede bakıp ta hem ağlar hem güler ya
Oysa bir avuç gözyaşıdır bedenini astıklarından arta kalan...
Seni sevmek zordur güzelim
Seni sevmek çelişkilidir
Ölümle yaşamın kardeşçe birliğidir
Ölünün mezarı görüp vazgeçmesi gibidir
Buna rağmen seni sevmek güzeldir...İlyas Salman
sevmeyi bilen ,koşulsuz,düşünmeden,cahilce...gerçekten sevmeyi bilen tüm forumdaşlar için..
herkese günaydınlar ve hayırlı kazançlar..
--Eksiklik Kendi Özümde--
Cuma dan kalan histemik ve thomas marka long 70025 en filatingo
BANGA mühim
günaydın..
sistem gaple 1.000 puan çarpılmış durumdadır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri