en guzel toplantı iptal olandır..bu arada histemil 1/5 şort 350..manzaradan otru
![]()
en guzel toplantı iptal olandır..bu arada histemil 1/5 şort 350..manzaradan otru
![]()
BANGA mühim
BRİC'i 10 yıl önce icat eden adam bizim için yeni terim bulmuş. BRİC+T diye isim takıyorduk kendimize meğersem biz N 11 mişiz. Bu ismi ilerde çok duyacağız.
N 11 = New 11
High Income: South Korea
Upper Middle Income: Mexico, Turkey
Lower Middle Income: Egypt, Iran, Pakistan, Indonesia, Nigeria, Philippines
Low Income: Bangladesh, Vietnam
ve rapor linki:
http://www.zerohedge.com/sites/defau.../N-11%20GS.pdf
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
şortlar 2/5 e çıktı
BANGA mühim
sayın astatin bey siz sistemcimisiniz yoksa yataycımı.sistem resimlerini yapıştırıyosunuz ama görünürde hiç uymuyosunuz.siteyi izliyen birçok insanın muhtemelen kafası karışıyodur.asıl sorum şu aslında.bu tarz bi trading ile sisteminizin verdiği yıllık aylık , 2 aylık yada herhangi bir periyot aralığında yaptığı puandan fazlasını yapabiliyomusunuz yoksa hepimizin başına gelen sizedemi oluyo.sistem her zaman bizden fazlamı yapıyo![]()
ne kadar yeni ve ne kadar eski bir üyesiniz..
yanıtlar
1) İkisi de
2) Hiiiiiççç mi uymuyorum...arada bir diyelim..Ama bu soru enteresan. yeni üye olmanıza rağmen sinyallere hiçççççç uymadığımı söyleyecek kadar eski üyesiniz bir tarfdanda
3) Yok bu sityedekiler zeki insanlar, kafaları kolay karışmaz.
4) Evet yada hayır
5) Bildiğim kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla hepimizin başına aynı şey gelmiyorSizin başınıza ne geldiyse deyiverin, benim başıma da ondna gelip gelmediğini deyivereyim
Bu yeni!!! üyeler!!! beni ne kadar çok seviyor yahu
Sanıyorum genetic arkadaşımız, trading stilinin ya sadece oklara mekanik olarak uymak yada tamamen hisleri ile iş yapmak gibi iki seçenekten ibaret olduğunu düşünüyor. Sistem topiklerini v.b. okumasını tavsiye ederim
Bu yeni üyeler çok cevval oluyor yaw..geçenlerdede bir denesi FXcinin vefat ettiğini demişti..keh keh
BANGA mühim
brandnew vallada billada.bana olan şey sistem beni hep geçiyo, yazımdada belirtmiştim.size olanı merak ettim sadece o kadar yanıtlamak zorunda diildiniz tabi.aslında kafamda daha önemli bir sorum vardı.sistem resimlerini yapıştırmaktaki amaçı merak ediyorum.teşvikmi yoksa başka bişimi.birde sistemci adam sistem resimlerini yapıştırmalımı yapıştırmamalımı.herkese sistemlerin trend aylarında kar ettiğiğini göstermek yüzde 200lere varan karlarını ispatlı bir şekilde göstermek sistemcilerin ekmeğinden çalmak olmuyomu.ne kadar çok sistemci = o kadar çarpılma ...bunlar tabi benim fikirlerim beğenilmezse şimdiden özürrr![]()
Daha önemli soruna gelelim o zaman
1) İnsan davranışlarının her zaman mantıklı bir izahı yoktur. Bunun yerine bence, "insanlar neden internet forumlarında hele ki, borsa gibi birinin kazanmasının diğerinin kaybetmesine bağlıolduğu bir ortamda aslında rakipleri olan kişiler ile neden görüş paylaşırlar" diye sorsan daha vurucu olurdu. Benim sisteye yazı yazmam grafik yapıştırmam v.b. bir amacı var mı, bildiğim kadarıyla yok..ben ulvi amaçlar için, birilerini teşvik etmek için, dünyayıkurtaran adam olmak içindeğil muhabbet için burdayım..v
2) birinci soruda yanıtlanmış oldu daha genel olarak..matematik yazılısından 10 aldığını neden komşuna söylersin
3) Sistem dediğin herkeste aynı şekilde çalışan ve aynı sonuçları üreten bir şey değil. Bazı sistemler alda iken bazı sistemlerin satta olduğu oluyor dikkatli bakarsan, özellikle yatayda...Diğer yandan, her şeyde olduğu gibi burdada en iyi olan kazanır.
SAZAN ın sisteminin son 3 sinyaline bak..ne dediğimi anlarsın
BANGA mühim
Ergenekon'da 4 tahliye!
Ergenekon soruşturması çerçevesinde son dalgada tutuklanan 4 avukat tahliye edildi.
AA
"Ergenekon" soruşturması kapsamında tutuklanan İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı avukat Mehmet Cengiz'in de
aralarında bulunduğu 4 avukat tahliye edildi.
İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi nöbetçi hakimliğince tutuklanan avukatlar Mehmet Cengiz, Ali Hadi Emre, Tülay Bekar ve Kutbettin Kaya'nın bu hallerine avukatları tarafından yapılan itiraz, aynı mahkemenin heyeti tarafından
değerlendirildi. İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, tutuklu avukatlar Cengiz, Emre, Bekar ve Kaya'nın tahliye edilmelerini kararlaştırdı.
"Ergenekon" soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra 5 Haziranda Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Cengiz, Emre, Bekar ve Kaya, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz tarafından sorgulandıktan sonra tutuklanmaları istemiyle gönderildikleri İstanbul Nöbetçi 11. Ağır Ceza Mahkemesince tutuklanarak cezaevine konulmuştu.
astatin abi eveleme geveleme adam annadı işte senin aslında anti ziztemci olduğunuherkesi sistemci yapıp bizi yatayda soymaya çalıştığını
![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
sistem sat firdi...amma bu sinyal bana FXcinin deyimiyle biraz ergengibi geldi..neyse uyacak bi aksiyon yapmamız laım..sonra yeni üyeler kıziiii...2/5 şortları 3/5 e çıkardım...
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri