fxci patron benim züstemin bu aya başlarkenki hali (sürekli değiştirdiğimden bir günü diğerini tutmuyo) de o bölgede yamuldu. Zor bir bölgeydi.
Sistemi orada çarpılmayacak hale getirmek çok kolay ama bu sefer de başka yerlerdeki performansından ödün vermek lazım. Ellemeyerek en iyisini yapıyorsun bence.
Benim züstemi de bir sabitleyebilirsem bir daha koduna hayatta dokunmayacağım.
Mesela aynı sistemin bu versiyonu orada çarpılmadı (parametreleri suni olarak yavaşlatılmış değil, filtre bloğu farklı), ama bu da daşka bölgelerde çok zorlanıyor. Özellikle terste kalınca kendini doğrultana kadar çok zaman geçiyor. Arasını bulamadım bir türlü (henüz). üvvvvvvv...
Amaç tabi hiç para kaybettirmeyen sistem bulmak değil, böyle birşey olamaz. Amaç zorlu bölgelerde az çarpılan, sermayeyi katletmeden trendi bekleyen sistem bulmak.![]()
Stropatro,
Doğru dedin ama çok önemli bir başka unsurdan bahsetmeyi unuttun.. MATRIX!!!!!! Her sistem MTX de sürülüyorsa, bit&byte her bir sinyalde hesaplamayı doğru mu yanlış mı yapıyor kontrol edilmeli. Aşağıdaki iki grafa bakın. İkisinde de aynı koşullar filtreler var. Sadece yazımlrı farklı..Misal biri 1+1 derken öbürü 2*1 diyor..Ama MTX, uzun if zincirlerinde veya çokca parantezlerle ayırdığınız and, or,>,< operatörleri içeren koşullarda hesap hatası yapıyor. O yüzden olabildiğince basit parçalara ayırarak koşulları derlemek gerekiyor. İki resim arasında iki farkı bulun...Bu sadece gördüğünüz kısmı.. + aylık periyot boyunca bakınca, 4 sinyalde farklılık olmuş MTX hesabında ve bu getiriler arasında %6 lık farka neden olmuş...
![]()
BANGA mühim
5dk mosta dayandı kırsa bari yaa aşşa doğru çıtır deye![]()
most gırılımı isteyrummmm haşırt deye most of all![]()
saatlik 69100 de sat sinyali cıkarıyo 150 de kayboluyo125 i goremedim
vay babanın çanaaa
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
üvvvv patron... *.* Matriks... üvvvvv...
Yalnız tihkatimi çeken husus, bozuk olanı da eninde sonunda aynı sinyali veriyor. Yani hesap hatası yapıyor olsaydı o sinyalin hiç gelmemesi gerekmez miydi? Sadece gecikme var. Tabi kodu bilmediğim için böyle bir soru var aklımda. Sistemin kodunu yayınlarsan yardımcı olabilirim...![]()
![]()
![]()
Heen örnek vereyim.. 7 koşulu 1 ve 0 üretecek şekilde if le bağladın diyelim. He rbir koşulu indik yapıp altına açıyorum.
-İlk azyım şeklinde Hepsi 1 e çıktığı halde o barda sinyal gelmiyor (7 adet and le birleştirilmiş yazım)
-İkinci yazım şeklinde ise doğru üretiyor (7 adet koşulun ayrı ayrı 1 üretip toplamın 7 ye eşit olup olmadığının kontrolü şeklinde olan).
Bildiğin düz basit 4 işlem hatası.. Bir de and or ile >< operatörlerini aynı blok içerisinde kullanırsan ortaya çıkan hatalar var ki değme keyfine...
BANGA mühim
sistem sat verdi yibbaaaa![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
seLçuklu abi nası abi analiz :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri