Öhhümm,
Sevgili Astatin, bir kere daha düşündümde teklifin cazip.
Paylaşabiliriz.![]()
Öhhümm,
Sevgili Astatin, bir kere daha düşündümde teklifin cazip.
Paylaşabiliriz.![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
hulem, sinyalden sonra 1000 pivan falan kara gelmiş olsaydı cari fiyat kesin geceye de sistem doğrultusunda girebilirdim..amma boyle 400-500 pivan felan olunca gap korkusu sarıyor 4 yanımı..
fx cim her an flatleyebilirim oğa göre...SAZAN C. de çok pis bakıyo yandna yandan..
üwww
geceye long..sistem 775 den beri alda..nıkkeı %4 düştü..eşşek değil ya..tepki verir derim..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
şşşşş selçuklu patron, mesane durumları nassıl patron..gece DJ i ıslatacanmı..alu..oğa göre...şelale falan varsa bilek
Cümleten iyi aksamlar sistemler alda uzunları kapamıştım son saniye az
biraz tekrar uzadım sistemi üzmemek lazım
Merhabalar;
55.300 sevıyesının KIRILMAMASI dolayısı ıle yazdıgım uzere 69.100 sevıyesınden actıgım KISA pozısyonları 67.600 den kapattım.
55.800 sevıyesıne yaklastıkca KISA pozısyon kollayacagım. Stop noktam vadelıde 70.200 sevıyesının yukarı gecılmesı olacak...
Herkese bol kazanclar dılerım.
Yukarı mesajımın duzeltılmıs halı asagıdadır....
Merhabalar;
53.300 sevıyesının KIRILMAMASI dolayısı ıle yazdıgım uzere 69.100 sevıyesınden actıgım KISA pozısyonları 67.600 den kapattım.
55.800 sevıyesıne yaklastıkca KISA pozısyon kollayacagım. Stop noktam vadelıde 70.200 sevıyesının yukarı gecılmesı olacak...
Herkese bol kazanclar dılerım.
Uzun şarj süresi istiyorsanız netbook tarzı bir şey düşünmelisiniz, bende Asus 1005 serisi var 10'' ekrana sahip biraz küçük ama şarj olarak ve taşıma kolaylığı bakımından tavsiye ederim. Yanlız bu tarz bilgisayarlardan çok fazla performans beklememek gerek internet vs için. Yeni modeli kullanıma göre 10 saat üzerinde şarj süresine sahipmiş.
http://www.hepsiburada.com/asus-eee-...egoryId=108495
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri