Ula bu graftan OBO doğabilir, Ralli çıkabilir, Şelale çıkabilir...peee.ne iğrenc durum..ehuehue...NU var..TGG 1 de ve 2 yi yukarı kıramıyor..%51 kraşieynseync diyorum ama sistem hala alda yanneee
![]()
Ula bu graftan OBO doğabilir, Ralli çıkabilir, Şelale çıkabilir...peee.ne iğrenc durum..ehuehue...NU var..TGG 1 de ve 2 yi yukarı kıramıyor..%51 kraşieynseync diyorum ama sistem hala alda yanneee
![]()
BANGA mühim
yanılma ihtimali yüksek bir sinyal...ee sistemleri de yerler..tgg sinyaden sonra 2 ye çıkmayaydı rahat olurduk..üww..sonucta sortum
![]()
BANGA mühim
Birisi bir panikledi agu vadeyi çizdi...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Çok acil, halopatros similarities'e ihtiyac var..üwwww
![]()
BANGA mühim
Mustafa Sarıgül'den şok karar
![]()
![]()
![]()
Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül hangi kararı aldı?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı seçilmesi Sarıgül'ün TDH'sini vurdu. Sarıgül ve kurmayları, tüm mitinglerini iptal etme kararı aldı.
Gerçek Gündem'in verdiği habere göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturması üzerine Sarıgül'ün hareketine katılanlar CHP'ye yönelmeye başladı. İzmir, Gaziantep, Zonguldak ve Çorum'da yaşanan kopmalar Sarıgül ve kurmaylarını düşündürmeye başladı. Hareketin Lideri Mustafa Sarıgül tabanın CHP'ye yönelmesi sonucu tüm mitingleri iptal etti. Parti kurma kararını da rafa kaldırdı.
Öte yandan, TDH için toplanan yaklaşık 9 milyon doların geriye ödenip ödenmeyeceği de hareket içinde tartışma konusu oldu. TDH için alınan genel merkez binasının ne yapılacağı kulislerde merak edi
fiyatı böyle çok dar bir banda saatlerce sıkıştırdıklarında ertei gün genelde kanlı gap oluyor....bakalım kurban bu sefer bizmiyiz..geceye şort
BANGA mühim
Senaryo yazmak eyidir. Doğruysa tabii.
Kendime teşekkür ediyorum.
1091 a b c ile geçildi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri