Last: 1,211.3400 8.5000 (0.71%)Bid: 1,211.3400 Ask: 1,211.9000 XAU/USD : 2010/05/26 15:43:51 (GMT) Prev.Close: 1,202.8400 Open: 1,202.9000 High: 1,216.4400 Low: 1,200.8200
![]()
Last: 1,211.3400 8.5000 (0.71%)Bid: 1,211.3400 Ask: 1,211.9000 XAU/USD : 2010/05/26 15:43:51 (GMT) Prev.Close: 1,202.8400 Open: 1,202.9000 High: 1,216.4400 Low: 1,200.8200
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Merhabalar;
Bugun tahmın ettıgım gıbı cok hızlı bır yukselıs yasadık.
54.100 cıvarında kapanıs yapmıs olduk.
Long oldugumu soylemıstım.
Hedefıme cok az kaldı.
54.800 sevıyesınden longlarımı kapatmayı dusunuyorum.
Sonrasında ıse 55.400-800 sevıyesını bekleyecegım.
Buranın gecılememesı durumunda SHORT pozısyon acacagım.
Gecılırse tekrar long devam edecegım. Bu arada ıslem yapmayacagım.
Stop-Loss umu 53.300 sevıyesıne ıyılestırdım.
Iyı aksamlar bol kazanclar dılerım.
Neden long kalmadım..İşte dirençler, formasyonlar falan..Yukarı gidecekse bile 66500-800 bandını bir daha görme ihtimali yüksek..kalldı ki, yukarı gidecekse bile..
Temennim, -700, gap olur sistem alda kalır..indikler rahatlar..ordan long oluruk..hem sistem de yanılmamış olur...
![]()
BANGA mühim
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Evet 10000 dow, 1070 sp, ve 2200 nasd**
altında 28 ine doğru ilk kapanış günü geldi.
24-28-7 çalkantı yaratacaktır.
Bu tarih aralığında birgün dip olacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yarın yokum.
Tek bir ktirik nokta var.
1058-1060.
Altında short üstünde long.
Bol şans.
Jelibon.
Bu ÖKÜZ kellesi...dünya bu öküzün kellesinde duruyor...bu şerefsiz öküz çok huzursuz ve sürekli kelleyi sallıyor..dünyayı huzursuz ediyor...Yiyor yiyor doymuyor bu şerefsiz öküz..
ALLAH BELANI VERSİN ÖKÜZ...(40 KEZ TEKRAR EDİYORUM)...40 kez diyince olurmuş...ALLAH BELANI VERSİNDE,HUZUR BULSUN DÜNYA...![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Günaydın Türkiye...
Öküz kelleyi,dolayısıyla dünyayı sallamaya devam ediyor...
Boynun dünyanın altında kalsın öküz...![]()
Şeyh Edebalı
FDOW un düşüşünü badem ettiler..wild wild west
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri