jelibon abey bu sp ölü numarası yapiyor abey sonra 50 puan çıkıyor.. bu nası endeks![]()
jelibon abey bu sp ölü numarası yapiyor abey sonra 50 puan çıkıyor.. bu nası endeks![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bugün gümüşü tutturdukda, altının desteğini tutturamadık.
Gümüş endekslerden hemen olumsuz etkilenebiliyor.
Altın ise karşı hareket yapabiliyor bazen.
48 saat dip çalışması denmesi bu yüzdendi.
Bu dip bugün bitebilir altında.
Ay sonunuda bulabilir.
Kararsız bıraktı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dow. crashhhhhhhhhhhhhhhhhhh tum hızıyla yoldaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gunaydın mı desem,yok yok tunaydın bılem demıım...daha yenı geldım 19 mayıs kutlamalarından...68.350 ustunde tutunması ööle bı onem arz edeyor kı...annatılmaz...hızlı atak olabılır yukarı...ve sıstemler al vermeden daha 69700 bılem olabılır...burası kurbanlık koyun bölgelerı amen dıkkat...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri