200 üstünde kaldığı sürece hedefi 850 olacaktır...gunluklerın bozulma yerı ıse 71500 ben de...ondan sonna hoppala sil baştan olur...
200 üstünde kaldığı sürece hedefi 850 olacaktır...gunluklerın bozulma yerı ıse 71500 ben de...ondan sonna hoppala sil baştan olur...
--Eksiklik Kendi Özümde--
sistem kullanmanınen güzel taraflarından biri de, subjektif SL kullanmama olanağı tanıyor olması..yoksa insan stopum 50, yok yok 52000, yok yok, 65000, yok yok 75000, yok yok 85000 diye diye kendini kandırabülü, batabülü..ahahahahaahah
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Aha da işte, SAZAN olaydıda göreydi..buyur..tam tamına EMA112 den döndü yine..ehehe
![]()
TGG=2 piyasa 550-600 aralığında dengelendi..new turn on teh way
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ayrışma mı olscak ne dersiniz
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Bugun neler oldu???
Goruldugu uzere; herturlu numarayı denedıler...
Acabıldıklerı kadar dusuk actılar...
Tıpkı testeremızdekı tepede yuksek acıp 58.700 u gecemedıklerı gıbı...
Pekı ya sımdı ne olacak??
Bant oyunculugu yapmaya devam edecegız.
55.400-800 bandının altında kapanıs olmadıgı taktıde; yukarı beklentım oldugunu belırtmıstım. Buradakı ılk hedefım 57.100-400 aralıgıdır.
Bu aralıgın gecılmesı durumunda daha once gordugumuz 58.500-58.800 bandı hedef halıne gelecektır.
Stratejıme gelınce; ben kendı adıma 69.000 stoplu bugun ıtıbarı ıle uzun pozısyon actım. YARIN 70.600 un yukarı gecılmesı durumunda pozısyonlarımı korumayı aksı halde stopumu 69.600 e revıze etme hedefındeyım.
70.600 un yukarı gecılmesı durumunda 71.600 hedefını bekleyecegım. Burada pozısyonlarımı kapatıp; ya short kollayacagım ya da 58.500-800 bandının gecılıp gecılemeyecegıne bakacagım.
Bu bandın gecılmesı durumunda uzun pozısyon; gecılememesı durumununda testere oyunu senaryoma gore hedeflerımı koyarak kısa pozısyon alacagım...
Herkese bol kazanclar dılerım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri