Sayfa 126/3250 İlkİlk ... 26761161241251261271281361762266261126 ... SonSon
39000 sonuçtan 1.501 ile 1.512 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı juliano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsinin sesi gür çıkıyor asti gayet net geliyor sesler.
    pardon soruyu yanlış sordum patronaj...kaçından muhalif ses gelebiliyor yoksa haklısın, büyük bir kesiminden güçlü bir ses çıkıyor leyhte

Valla culyan, ben sayıyorum sayıyorum 2 hadi taş çatlasa 2,5 ses görebiliyorum listede... Yargı+Sendikaların bir kısmı+Medyanın 1/10 u+Bazı meslek odaları.....etsin etsin 2-2.5 ediyor

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Yysd......

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fxci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    metastocku otomatikleştirmek
    malzemeler
    1 adet laptop veya masaustu
    1 adet metastock
    1 adet metastock refresher
    1 adet autoclick 1.1

yapılışı
    metastock refresher ı kurup istenilen güncelleme süresine ayarlanır sonra autoclick 1.1 kurulup istenilen tıklama periyoduna ayarlanır .... Tıklanacak hedef bolge seçilir ms downloaderdaki verileri yükle butonu.... Sonra f3 e basılır arkaya yaslanılır...

Artık metastockunuz otomatik gayri

laptopa kurdum eyle masamın solunda çalılşıyore :d bende masaustunde keyif yapıyorem
    savolasın abeysi,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 1 kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Çanakkale/Biga
    Teşekkür Teşekkür 
    540
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    602
    Toplam Teşekkür
    147 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malzemeler
    1 adet metastock
    1 adet autoclick 1.1

Yapılışı
    metastock refresher ı kurup istenilen güncelleme süresine ayarlanır sonra autoclick 1.1 kurulup istenilen tıklama periyoduna ayarlanır .... tıklanacak hedef bolge seçilir ms downloaderdaki verileri yükle butonu.... sonra f3 e basılır arkaya yaslanılır...

artık metastockunuz otomatik gayri

laptopa kurdum eyle masamın solunda çalılşıyore bende masaustunde keyif yapıyorem
    Bundan sonra sinyali mail atmak sms göndermek gibi konular var onları da ben kullanıyorum oto trade işi de okey ama fiyat kaçar gider pc bozulur elektrik kesilir vs. gibi nedenlerden dolayı gerek olduğunu sanmıyorum ayrıca işin başında olmayınca bunun tadı çıkmıyor diye de pek üstüne gitmiyorus arkadaşla... Umarım yurtdışındaki ototrade sistemi gelir ve tam oturur da o zaman bir kısım malı oto trade eder kalanıyla gendimizi datmin ederis
    Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...

6. 2 Kullanıcı vobarey tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Programlar

MetaStockRefresher

autoclick

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malzemeler
    1 adet metastock
    1 adet autoclick 1.1

Yapılışı
    metastock refresher ı kurup istenilen güncelleme süresine ayarlanır sonra autoclick 1.1 kurulup istenilen tıklama periyoduna ayarlanır .... tıklanacak hedef bolge seçilir ms downloaderdaki verileri yükle butonu.... sonra f3 e basılır arkaya yaslanılır...

artık metastockunuz otomatik gayri

laptopa kurdum eyle masamın solunda çalılşıyore bende masaustunde keyif yapıyorem
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

8. 4 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.955
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.343
    Toplam Teşekkür
    281 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin doğası gereği elbette hiçbir akp li orda olamaz(silivri,erzincan)..
    çünkü bunların tutuklanmasını ortak noktası hükümeti illegal yolla devirmektir...

hükümeti destekleyen birisi neden orda olsun ki..

darbe ile,sarıkız,yakamoz,eldiven,balyoz,toplumu şekillendirme,erzurumm,erzincan vs...bunlardan hükümetden nefret eden(elbette herkesin hakkı),ama darbe ile devirmek isteyenlerdi..

dokunulmazlığı olanları saydım zatenn..onlar kral....

ARTIK hiçkimse ,
    balyoz,dursun çicek belgesini inkar edemez...camiyi bombalamak,halkı avluya toplayıp ateş açmak vvs..artık bunların doğruğu tartışılmaz..

bunlara bile dokunulmazlık var..

Bana da ters gelen nokta tam da burası işte
    Ben darbe planı yapacam
    ama sonradan yapamayacağım ya da vazgeçeğim
    sonra da bu planları yıllar boyunca biligisayarda ve evrakların arasında tutmaya devam edeceğim..

bir şey soracağım
    evlendikten sonra hele de çocuk olduktan sonra gençlik!!! dergilerini evde biriktirmeye devam eden var mı?

Ya da günlüğüne bir gün her kalemine geleni yazdıktan sonra annesine okutan?

Kağıt imha makineleri imal edileli kaç yıl oluyor?

Bir de o özel kuvvetlerde ki telefona takılma olayı var.
    Er,babasına diyor ki;
    Biz de burada evrak yakıyoruz baba..ba ba ba ba ba ba

Cık olmamış bunlar ben yemedim..
    Az askerlik yaptım,az bilirim..

Ama çok askerlik yapanlar da bu hataları!! yaptılarsa
    zaten her cezayı haketmişler demektir..

Neyse konu uzun bitmez..
    Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...

10. 2 Kullanıcı temese tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı vobarey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan sonra sinyali mail atmak sms göndermek gibi konular var onları da ben kullanıyorum oto trade işi de okey ama fiyat kaçar gider pc bozulur elektrik kesilir vs. gibi nedenlerden dolayı gerek olduğunu sanmıyorum ayrıca işin başında olmayınca bunun tadı çıkmıyor diye de pek üstüne gitmiyorus arkadaşla... Umarım yurtdışındaki ototrade sistemi gelir ve tam oturur da o zaman bir kısım malı oto trade eder kalanıyla gendimizi datmin ederis
    mail ve sms olayını merak ettim...detay lütfen

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

kısayım müsterihim ..son hareketm .. 125 flat 100 kısa .. 5 dk satt 15 de sat vermek üzere ... üvvvv .. biraz sistem takılacam ..
    2013,00

13. 1 kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    of
    Teşekkür Teşekkür 
    753
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    740
    Toplam Teşekkür
    330 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon soruyu yanlış sordum patronaj...kaçından muhalif ses gelebiliyor yoksa haklısın, büyük bir kesiminden güçlü bir ses çıkıyor leyhte

Valla culyan, ben sayıyorum sayıyorum 2 hadi taş çatlasa 2,5 ses görebiliyorum listede... Yargı+Sendikaların bir kısmı+Medyanın 1/10 u+Bazı meslek odaları.....etsin etsin 2-2.5 ediyor
    yorum yok asti siyaset yapmıyacammmm

aşti düştükçe alıyom sence doru mu yapıyom?

15. 1 kullanıcı juliano tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    tibet
    Teşekkür Teşekkür 
    1.084
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.172
    Toplam Teşekkür
    294 Yazısı Teşekkür aldı

Aynısı olmasın üwwww.

Bu arada TV de dün bir programda, Taraf gazetesi yazarlarından biri vardı. Kendinden çok emin bir şekilde, Mart sonunda AKP ye kapatma davası açılacak, şu an iddianamenin ulaştığı sayfa sayısı da 1240 falan dedi...

Yaklaşık 1 ay önce, hükümetin apar topar anayasa değişikliğini gündeme almasını, (seçimlere 1 yıl kalmasına rağmen), parti kapatmayı zorlaştırıcı maddelerin öncelikle eklenmesinin planlandığına dikkat çekerek, bunun bir kapatma davasını etkisiz hale getirme atağı olabileceğini yazmıştım. Hala da öyle düşünüyorum. Anayasa değişikliğinin referanduma gitmesi ise ayrı bir konu.. Referanduma tam olarak nelerin sokulacağı da önemli ama;
    AKP+BDP+BBP gibi bir oy tabanının %50 ler civarında olacağını düşünürsek, referandum AKP için mecburen alınması gereken bir risk olabilir. Ama yabancı yatırımcı için öyle bir zorunluluk yoktur. Kaldı ki, AKP nin ciddi oy aldığı büyükşehirlerde ve iç anadolu ile karadeniz'in görece daha milliyetçi bölgelerindeki oylarında da bir düşüş olması da ihtimal dahilindedir.

Şimdi PALA, son bir huruç harekatı mı yapacak yukarı yoksa, yallah deyip basacak mı döncekse nerden dönecek sorularının yanıtını bilmediğimiz için, disiplini elden brakmamak gerekir.. Los Palavros ve Del Amigos'larla yapılacak işlemler zarar yazar...azar azar
    yahu şu TARAF gazetesinin adı bile geçince kedi görmüş köpek gibi tüylerim diken diken oluyor. Sloganı bile rahatsız "düşünmek taraf olmaktır" diye. Bu adamlar 2007 yılının sonunda hazineden 3 Milyon TL'nin üzerinde teşvik alarak kuruldular. Hemde teşvik belgesine paranın kullanılacağı esas faaliyet belirtilmeden(bu durum prosedüre aykırıdır), varmı böyle beleş bir para yahu! Kimin parası senin paran benim param! İçeride yazan kim, ayrımcılık peşinde koşan ermeni, kürt, aşırı sağcı-solcu, türbanlı, liberalim diye geçinen vatansız, milliyetsiz ve hatta hürriyetsiz kişiler. Bu kişiler güya yazarmış! güya gazeteciymiş! Bu adamları-kadınları alıyorlar TV programına çıkartıyorlar, adamın daha lise talebesi düzeyinde tarih bilgisi yok, bir diğeri 2 kelimeyi bir araya getirip konusmaktan aciz! ve bu adamlar-kadınlar orda ahkam kesiyor, insanlara eğitimli-bilgiliymiş gibi bir şeyler satmaya çalışıyorlar! Taraf gazetesini para verip satın alanmı var yok! reklam verenmi var yok! Ee kimin parasıyla besleniyor bu adamlar? devlet kesesinden yani senden benden!

Bu kadar aşırı uç adam bir araya gelirmi! ayrılıkçı ermeni yazar, ayrılıkçı kürt yazar, liberal yazar, türbanlı yazar, solcu yazar! Bunlar zaten Cumhuriyet tarihi boyunca sürekli birbirini yemişler, TC devletini yıkmak için ayrı ayrı yapmadıkları cibilliyetsizlik kalmamış! Bunlar hem TC nin değerlerini hem de birbirlerini sevmezler. Yahu bunları aynı odaya koysan normal şartlar altında aynı tencereden yemek yemezler ki tarihtede böyle olmuştur, birinin ak dediğine biri kara demiş yıllarca. Eee bu adamların ne gibi bir ortak değeri varki aynı çatı altında sükünet içerisinde toplansınlar? Var bir tane, TC devletinin temellerine zarar vermek, ulus devlet kavramını yok etmek, tam bağımsızlığı sona erdirmek. Sanki görünmez bir el toplamış bunları bir araya arkadaşlar gelin ayrı ayrı olmayın ortak değerinizin için birleşin topyekün saldırın, Hemde finansmanıda TC'den demiş!

Arkadaşım sen kasım 2007 de kurul bismillah 2008 de Türkiye kazan sen kepçe başla karıştırmaya memleketi! Bütün haberlerin devlet-memleket işleri hemde kallavisinden. Senin gücün kudretin nereden, haber kaynağın nereden, nasıl ulaşıyorsun devlet sırlarına, yıllardır Türk medyasına damgasını vurmuş, her türlü imkana sahip gazetelerde bile bu kadar iddialı haberler yokken sende nasıl oluyor açıkla! Bunu mevcut yazarlarınla yapamayacağın aşikar çünkü hepsinin kapasitesini çıktıkları TV programlarından izledik, anladık. Değil bu konularda fikir yürütebilmek, açıklamada bulunmak, pazar eklerine yemek tarifi verebilecek-burç yorumu yapacak kadar kapasiteleri yok o insanların. Adam çıkıyor oraya, alenen TC bölünmelidir diyor, 2 paralık aklıyla akıl veriyor, suç işliyor alenen fakat o programı modere eden kişide ya öylemi sayın bilmemne diyor ona... Suç var ortada suç alenen SUÇ! Yazıklar olsun o programı modere eden şahsada onu yayınlayanada.

Tarafın genel yayın yönetmeni kim? Sevgili Ahmet Altan! milliyet gazetesinde kürdiye ülkesinden bahseden ve bu nedenle işinden olan Ahmet Altan! Ermeni soykırımı kurbanları diye köşe yazısı yazan Ahmet Altan. TC de ermeni soykırımı var demek Türklüğe hakaret suçudur arkadaşlar. Nedense bunlar suç işledikleri zaman fikir beyanı, özgürlük, demokrasi adına oluyor, başkalarına gelince darbecilik-vatan hainliği-terör örgütü liderliği oluyor!! Sonra sen gel yargı reformundan bahset, kim inanır senin yargı reformuna? Sen eşit adalet dağıtıyormusun ki yargıda reformdan bahsediyorsun? Ben nasıl güveneceğim senin adaletine! Hah işte ben böyle köşe yazarı böyle medya istiyorum öylesini istemiyorum diyen TARAF'ın' adaletine nasıl güveneceğim? Herkese eşit mesafedeyiz lafı sözle olmaz, göstererek olur tıpkı delikanlılık gibi.

Burada bahsettiğim ermeni, kürt, türbanlı vs olan şahıslar normal işine gücüne bakan, devletine ülkesine faydası olan vatandaşım değildir arkadaşlar, kast ettiğim ayrılıkçı düşüncede olan ve bunuda her fırsatta beyan eden ayrılıkçı şahıslardır. Bu yazıyı okuyan Kürt, ermeni kökenli vs normal vatandaşımı tenzii ederim, amacım asla onları hor görmek değildir....

17. 4 Kullanıcı prodrive tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Çanakkale/Biga
    Teşekkür Teşekkür 
    540
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    602
    Toplam Teşekkür
    147 Yazısı Teşekkür aldı

mail ve sms olayını merak ettim...detay lütfen
    Tasarımı yapan ben değilim ayrıntılar orti de ancak bildiğim kadarıyla expert advisor ın commentary bölümüne gelen sinyalin nolduğunu yazdırtıyor sonra da o commentary yi bi başka program aracılığıyla sms attırıyor ki o programı da yazdırdık... Bahsettiğim program ufak bişi açıyorsunuz daha önce girdiğiniz cep tel numaraları var numaranın üstüne click liyosunuz msj ınızı yazıyorsunuz gönder diyorsunuz pc bluetooth aracılığyla cep teline baplanıp sms i atıyor... Bu program ile expert advisor arasındaki bağlantının nasıl kurulduğunu ise net bilmiyorum ama hepsi benim orti de ve bu olayı yaklaşık 1 senedir kullanıyoruz hatlarda sorun olmadıkça elektrikler gitmedikçe hiçbir sorun yaşanmıyor...
    Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...

19. 1 kullanıcı vobarey tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    of
    Teşekkür Teşekkür 
    753
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    740
    Toplam Teşekkür
    330 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı juliano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorum yok asti siyaset yapmıyacammmm

aşti düştükçe alıyom sence doru mu yapıyom?
    yanlış anlaşılmasın uzuna giriyom 700 e kadar alıcam ya nasip

21. 2 Kullanıcı juliano tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri