cümleten günaydın ... kapattım pozları .... a* ... aldığımızı verdik .. vermeseydik iyiydi ama ... portfoy ne zman iyi olsa böyle oluyor a* ... flat kalmayı beceremiyorum ... bende gayri daytrade yapacam ... saraylı abi gibi. . geceleri flat ...
cümleten günaydın ... kapattım pozları .... a* ... aldığımızı verdik .. vermeseydik iyiydi ama ... portfoy ne zman iyi olsa böyle oluyor a* ... flat kalmayı beceremiyorum ... bende gayri daytrade yapacam ... saraylı abi gibi. . geceleri flat ...
2013,00
okuduum bı yazıda flat olan yatırımcıların..pozısyona gırmek ıcın kendılerıne ekstradan sonradan,daha once dusunmedıklerı belırlemedıklerı yenı destek dırenc sevıyelerı belırledığı ve ona gore poz aldıkları yazıyor.boylelıkle psıkolojık dayanak sağladıkları...bunun önune gecebılmek içün belirlenen major kademelerin sabırla beklenmesi gerektiği yazıyor...
--Eksiklik Kendi Özümde--
geçmiş olsun. banada bir tavsiye arkadaşlar. 69100 terse yakalandım.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
işler yoğunlaştı...hepinize bol kazançlar.
ekran izlemeye ara verelim biraz...
kolay gele voborsa.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yukarı hep yukarı
margin yeme durumu var. butun pozisyonlarımı kapatacaklar. yoksa ihtiyaç kadarınımı
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
su an ortada ..marj 700 puan...daytradıng için alınan pozun yanlış olmasa bıle 700 puan (+,-100) terse gelme ıhtımalı war...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri