71.700-73.300 arasında istediği gibi keser....hareket kabılıyetı cok fazla...
71.700-73.300 arasında istediği gibi keser....hareket kabılıyetı cok fazla...
--Eksiklik Kendi Özümde--
resmen ıkınıyor IYM tek basına uehuehu ula allahsız o kadar uzadık o vakit deneseydınyabenım destegım olmadan surdan suraya gıdemezsın
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
selam arkadaşlar.Benim sistemim uzunda..full uzundayım.Acaba pastayı verebilecek bir arkadaş var mı?Bilgisayarı yeni açtım da...
325 ten ikinci bir uzun denemesi
Ama,bu gaden kasarsan tabakaneye yetiştiremen sonnaaa....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sıkıntı çok büyük..pala sıkıştı zıplıyor ama ben piramite başladım bile![]()
longcu arkadaşlar dikkatli olmalıdır...
satışlar çok ağır geliyor. cengaverlik yapmak anlamsız. ortalıktaki toz bulutu dağılmadan iş yapılmaz...
naçizane görüşümdür.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hocam explorer üzerinden işlem yapıyorum web sitesinden.. oncekı aracı kuruma gıcık oldugum ıcın ve enorton üstadın yardımı ve önerisiyle bir aracı kuruma geçiş yaptım ama bu arkadaslarında web siteleri biraz kullanıssız.. bır ıslem gonderıyorum ıkıncısını gırene kadar logout oluyo sıte yenıden gırmek gerekıyor falan fılan.. sitede duzenleme yapacakalrdı ama yapmadılar bu da ıslem hızını kesıyo .. yoksa bı raz once 375 den once ıkı kez 425 e emır gonderdım ıletmedı logout oldu.. neyse çözülür umarım yakında.. olmazsa ben cızıp atıcam ekra dızaynını ve ıs akıslarını o derece![]()
benim bildiğim pela yükselecekse bile, buralardan longlayan dip avcılarını kesmeden yükselmez...
tabi hala benim bildiğim pela ise...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri