bugun heryer cok volatil gececek, dikkat!...
bugun heryer cok volatil gececek, dikkat!...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ne oluyo gız..ww..üzmeyin beni..datlı datlı yazın...üüww..
Ankara'da bir uygulama var.
bir bileti bir otobüste okutuyorsun. 45 dakika içinde araç değiştirirsen, ikinici araca binerken o biletten para düşmüyor.
böylece gideceği yere 2 vasıta ile ulaşması gerekenler tek bilet parası ödemiş oluyor.
o uygulamanın da kaldırılacağını söylemişler.
son cümleni ise şöyle açıklayayım. (cevap kesin gelecektir çünkü)
ahmetler postanesi diye bir semtte yapılacak olan kavşağın, CHP'nin açtığı dava sonucu iptal edilmesi ile ilgili olarak kavşağa şöyle bir afiş asılmıştı:
"Sevgili ankaralılar, bu kavşağa yapılması planlanan iyileştirme çalışmaları, CHP'nin bilmemne mahkemesine açtığı dava sonucu iptal edilmiştir."
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kısalar çok dıkkat etsin derim ben...
--Eksiklik Kendi Özümde--
günaydın herkese kazancıız bol olsun kimse birbirini üzmesin üzülenlerde büzülmesin gitmesin nolurrrr![]()
ankarada otobüs ücretleri tam 6 yıl önceki fiyatlara geriledi...
peki bu akıl mantık işimi..enflasyon,petrol vs. 6 yılda %80 artarken...
belediyeler iflas eder..
hukuk bu kadar sorumsuz olmamalı..
zammı iptal et,yök katsayıyı iptal et(meslek liselerini yerle bir et),
altgeçidi iptal et..özelleştirmeyi iptal et..
sonrada yönetimden şapkadan fil çıkarmasını bekle..
sonrada yönetim ülkenin ekonomisni düzeltsin,işsizliği,bütceyi halletsin..
olacak iş değil..
cidden bu kararları veren adamların muhakeme,realite derecelerini merak ediyorum...
ee nasılsa sen ülkede moratoryum olsa,iflas bile olsa sana dokunan yok..1.derece hakim olarak maaşını tak diye alırsın...
yargı reformu mutlaka ama mutlaka ivedilikle çıkmalı..
ama bana göre en önemli reform
1999 öss den beri hukuk fakültesinin sosyal değilde matematik puanından(t-m) alınmasıdır..bu ileri için bana ümit veriyor..
62.800 altinda satislar hizlanir. PIVOT 62.400
Apkecim günaydın,
Mahkeme kararında, benzer hizmetlerin diğer illerde verildiği fiyatlara vurgu yapılmışVe indirimli hali bile örnek verilen fiyatların üzerinde..Dolayısıyla bu fiyatlar fahiş...İşletmecilik kaygısıyla değil, bol keseden toplama yapma mantığıyla konulmuş fiyatlar..
HA birde, ankara belediyesinin BOTAŞ a takdığı 2 milyar dolar borç var..Hani senin benim dolaylı olarak ödediğimiz...Bu da sanırsma işletmecilik mantığıyla yapılıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri