ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
vella zistem ni derse o![]()
longarsa longlarım
shortarsa shortlarım![]()
accukda o çalışsın namıssız![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
eger donusse ,yedıım 4000 puan feda olsen son ıkı işlemımde...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Hatırla..hatırla !!!!!!!
Leman ablanın kötü yola düştüğü günleri hatırla....üwww...
Buyrun bir daha aşk ile....![]()
Şeyh Edebalı
Hatırlıyorum !!!
O gün Leman ablanın cüzdanına bakacaklardı,bir türlü bakmıyorlar geciktiriyorlardı...
İnsanlar yorum yapıyor,acaba cüzdanında çok para olacak onun içünmü geciktiriyorlar...
Leman ablanın .....gi: Lemanın cüzdanı parayla dolu,kimseye ihtiyacı yok...
Hele biri vardıki TRT-2 de yorum yapıyor ismide Bağımsız Vatandaşsever...
O gün bir fizik deneyi yapılıyordu,iki kütlenin çarpışması sonucu ortaya çıkan enerjiye vurgu yaparak; burdan açığa çıkan kötü enerji leman abla ve diğerlerine çok faydalı olacağı,dünya yeni bir pozitif etki altına gireceği şeklindeydi...
Allahümme salli...ve bunlar ortalıkta dolanıp,hala yorumlarına devam ediyorlar..
Tabiki işlerini yapıyorlar ve iyide yapıyorlar...
Aynı nakarat..buyrun aşk ile....![]()
Şeyh Edebalı
bu kadarına pes diyorum.
tam 35 dakikadır Japonyadan arayan ingilizcesi zottirikten teyyare bir adamın beni "foreks piyasalarında ilşemlerimizi bizim firmamız üzerinden yapın" ikna çabalarını püskürtmeye uğraşıyorum.
bu ne lan.
adama diyorum ki benim telefonumu nerden bulunuz, ben çalışanım bilmem önüme konan telefon numaralarını ararım diyo.
hasbinAllah sen sabır ver ya...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri