Marck Faber: Hükümetler bizi iflas ettirecek....basından
Marck Faber: Goldman kurumlar arasında en temizi....
EMEKDER : Benim çamaşırlarım seninkinden daha temiz,yok öyle değil..; tencere dibin kara,seninki simsiyah.....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
600 e versinler devamı gelir şort devam
ülem emme takıldım saa bugun astetenerjim bitti gayri .az bi kayfe lo
işine geldimmi çıphlakh grafı koy sadece oklu işine gelmedimmi bandları yapıştır çakhall
lem vella takılıyorum yanlış anlarsan üzülürüm yemin ederimüvv
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
çook uzun süredir ilk kez bu kadar çok ayunun olduğu bir ortamda piyasanın da bu kadar zayıf olduğunu görüyorum...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şeyh Edebalı
ewde son durum ..
![]()
2013,00
ulem 2 gundur masama gelen kaaveyı sovutmadan içemedim ya...termostalı ,elektrkli,dereceli mug alcam gayri...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri