Alt limiti ve arayı hafta sonu yazacağım, gümüş shortla cortlamak üzereyim.
İyi haftasonları.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gümüş out uğrşamam hafta sonu hafta sonu.
Şöyle bir yürüyüşe çıkayım.
Gümüşte bu tip günlük direnci geçmeler daha sık altına göre.
Allahtan gazını aldılarda yırttık kaarla.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Çok Uzman
Gümüş güm bam bom.
29-31 bu işim başındaki hedefimizdi ve yılın en krtik yeresi derdik.
Ve beklenildiği gibi direnç görevini görmüştü.
Bu seviyeleri taa 17 lerde veriyordum, deli diyorlardı içlerinden Jelibona.
Hatta malın biri sürekli benim altın gümüş yorumlarımla uğraşıyordu dinleyip para kazanacağına.
MAL OLMAK KOLAY DEĞİLDİR. KİMSE ALINMASIN ÜSTÜNE BAŞ HARFİ K OLAN MALDIR KENDİSİ.
Düşüşlere yılın alım fırsatı dedik. Nihai tepe asla görülmedi dedik.
İki alım yeri verdik 28 ve 26.30-26.50.
26.30-26.50 noktasal borusal oldu.
Evet daha aşağıda kesin kaçmaz yerlerde verdim ama 26.30-26.50 alrıım dedim kaçırmak istemiyorum diye eklemiştim.
Benim gibi cyclella trade eden kişilere zoluk çıkartıyorlar burada, 20-21 Ocak dip dedik 4-5 trade günü şaşırtmaca yaptılar.
Eğer 3-4-5 Şubatlar tepe yapsaydı, Şubat 19 dip olurdu.
ne yaptı kısaca? dibi 4-5 gün farkla yaptı ve şubat başını pas geçip, zayıf dönemi güçlü geçirdi.
Allahtan tenkinli long tut çağrımı 144 HO dan itibaren özellikle altında 1392 bu haftaya hedef vererek ve özellikle 1365-1375 geçilirse diyerek korudum.
Geçildi ve NOKTASAL BORUSAL VARDI ALTIN DEDİĞİM YEREYE.
Gümüş göreceli beklenildiği gibi güçlü geldi altına göre ve 29-31 gibi geçmişte hacimle tepelemiş ve ayrıca çok önemli bir yeri parçaladı geçti üstelik momentum giderek artarak ayuları katliama uğrattı özellikle son iki günde.
Jelibon.
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri