dün içerde param olsa direk 1 e 4oo şortlar karı alır flat olurdum. bizim vob gibi bi aşşa bi yukarı deilki verdilermi sağlam veriolar![]()
dün içerde param olsa direk 1 e 4oo şortlar karı alır flat olurdum. bizim vob gibi bi aşşa bi yukarı deilki verdilermi sağlam veriolar![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben gittim aş ve iş.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir tüyo,
dolar endeksi 5 i ya dip ya tepe,
elma keza aynı.
Jelibon.
Sn jelibon Gümüş 28,63 ten döndü umarım burası dip olur ve 11 inde n sonrada yükselir 13-14 ündede tepe olur ,inşallah diyorum!
![]()
Bazısının algısı dağıldı yine.
Algıyı hatırlatalım.
Altın gümüş düşer borsaya girer para.
Sanıyorlarki altın gümüş düşünce borsa düşecek.
Yok evladım öyle değil o işler.
Para banaklara giriyor Amerikada, TR boğa piyasa zaten.
Geçmişte yaşıyorlar yine.
Full long devam long.
Taa ki yeni zirveye kadar. TR'DE.
TURKİSHBULLS.
Jelibon.
50 HO kemik olmuş ayular 300 puan imkb 100 de yanına bile yanaşamamış.
Tek işlem baştan beri long devam long.
Kış günü short gülerler adama tip tip.
Yazlıkmı bura böyük şehir, kurtlar kapar adamı.
Jelibon.
Ayu Eti serttir.
Ancak Ayu etini seven TURKİSHBULLLARA Ayu etini yumuşatabilmek için nasıl terbiye edilebileceğini aşağıda tarif veriyorum.
Soğan, Süt, Zeytinyağ, Limon Suyu terbiye malzemeleri.
Özellikle ızgara yapılacak etleri, 24 saat kadar önce, yumuşaması için süt ve zeytinyağına, güzel kokması ve tat alması için soğana yatırmak gerekir.
Bu karışım istediğiniz lezzete göre ayarlanabilir. Sadece Zeytinyağ kullanabileceğiniz gibi, Süt ağırlıkta olmak üzere, süt-zeytinyağ karışımına yatırabilirsiniz.
Soğanlar tercihe göre yuvarlak halkalar halinde doğranabilir ya da rendelenerek, süt-zeytinyağ karışımına katılabilir.
Çokca yapılan bir hata, etlere kekik ve diğer baharatın pişme öncesi konmasıdır. Bu tür baharatlar pişme tamamlanmadan 5-10 dakika önce kullanılır. Terbiyeye konmaz. Unutmayınız.
Artık rahat rahat yumuşamış Ayu eti yiyebilirsiniz.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri