jelibon abi sanki sen gideceği yeri bilmiyorsunda o senin dediğin yere gidiyor gibi
jelibon abi sanki sen gideceği yeri bilmiyorsunda o senin dediğin yere gidiyor gibi
Zenci Mahallesindeki Solaryumcu
Şimdi kısa vade için taa ilk büyük haftalık kırmızı barda yazdığımız
4. hafta dip haftası olmalı teşhisimiz devam ediyor ve büyük ihtimalle dündü.
Yılbaşına kadar büyük kırmızı barın ardına 5. ve 6. ıncı haftayla kontrat kapanışına denk geliyor.
Arka arkaya long yönlü kontratlardan sonra ilk short yönlü kontratı gördük.
Palanın taktik aynı olacaktır long kontratları en yüksekte kapamadığı gibi short kontratıda en dipde kapamayacaktır.
Kendine marj yaratmak için.
4. hafta ardına 5 ve 6 ıncı haftalar yatay yukarı yapacaktır.
Burada şart açık.
Perşembe dibinin altına önümüzdeki iki hafta gelmemeli. Gelirse bu görüş değişir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Analist analizin kralını,
5 Aralık (72 saat tepe) dediğinde ve noktasal Tepeyi bulup short açtığında 21 Aralık eksi artılar dip diyerek ideal düzeltme 1-2 hafta diyerek
yaptı.
Trader ise heycanlı bir kişilik.
Analisti dinlese köşe olacak.
Araya 14 ü tepeyi alçalan tepeyi bile bulduk aslında.
Ne fayda Trader heycanlı, tecrübe lazım Tradera.
Hele Altın Gümüş hayatınızda trade edeceğiniz en son şey. (YATIRIMCI DEĞİLSENİZ)
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altın bugün
Dirençler 1379-1385 ve 1387-1393 ve 1404-1411.
Destekler 1366-1374 ve 1348-1353.
Dirençlere tepki ardına düşüş, 20-21 Aralık (eksi, artılarda) dipleme öngörülendir.
Önümüzdeki hafta dip haftası olacak ve YENİ ZİRVE RALLİSİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLAYACAKTIR.
Jelibon.
Şimdi döngü daha eskiside var aslında işaretlemiştik yuvarlak olarak.
Oraya tepe dedik.
Ay durumu bu.
Süper çalıştı.
Biraz sonra yenisini vereceğim.
Jelibon.
Ve beklenilen 20-21 diplemesi (eksi, artılarda), grafikte tam tarihte değil sığmadı.
Anlatılmak istenen o dip noktası 20-21 inde.
Jelibon.
İşi bilenler görüyor, işi bilmeyenler elbet anlamıyor.
Eee normal bilmedikleri birşey öğrenmeye hevesleride yok ancak eleştri.
GÜMÜŞ ALTINA GÖRE BU DÜZELTMEDE GÖRECELİ DAHA GÜÇLÜ DURUYOR.
Sebebini defalarca yazdım amerikan endekslerine altına göre daha yakın olan gümüştür.
Bugün
Dirençler 29.30-29.56 ve 29.73-29.83.
Destekler 28.61- 28.83 ve 27.80-28.20.
Görülen düşüş ardına tepki graftaki düşen kanala girmeye çalışacak ancak beceremeyerek yılın son alım fırsatını verecektir.
Olası kanalın içinde kalış ise güç göstergesi olacaktır. Bunu hemen beklemiyorum ama olur olur. Fiyattan daha iyi bir indikatör yoktur.
Jelibon.
Çok Uzman
Noktasal borusal tepe yaptık bunda, ve hedef verdik 1230-1234 noktasal borusal oldu.
Orta vadeyle hiçbir zaman problemim olmadı böyle ufak bir düzeltmeyi bu alemde önceden yazıp yakalayabilecek bir kişi bile yok.
Ve sıra 123X den başlayan rallide.
NOEL BABA RALLİSİ.
Stop 10 HO altında kapanış full longum. 16 aşağıya aldım, bakalım kaç puan alacam yukarıya. Şimdi onun bile nereye gideceği aslında burada yazılı, pivot takibi.
Dip Not: Cnbcde spiker ve Selim Atalayın her gün noel babadan bahsetmelerini gülerek izledim. Aralığın 15 günü noel babadan bahsettiler, siz bu 15 gün noel baba gördünüzmü hiçbir yerde, ama bu 15 gün göreceksiniz.
Önceki ekstraydı, palavra noel baba, şimdi esası geliyor. Dikkat edin hediye vereceği yönde olun. Yoksa çarpar.
NOEL BABA ÇARPMIŞA DÖNERSİNİZ.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri