jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Buda thanksgiving istatistiği.
Tatile trade her zaman iyi girer.
Perşembe tatil cuma yarım gün.
1173 den alan 1176 gibi yani 16-17 sinde alan,
tatile tutacak ama ya çarşamba ya cuma pozisyondan çıkacak.
Kesinlikle haftanın ilk 2-3 günü short yok.
Bu hafta bu istatistik çalışırsa hafif artı hafta.
Ew yede uyuyor B yükselişi bitirebilir bu hafta.
Pazartesi seansında eksi oluşursa sonraki 3 gün için alım fırsatı. Ama iyice bekleyerek alacak.
Jelibon.
sevgili Jelibon,
bu B yükselişi derken neyin B si? yani son tepeyi geçmeyen ufak bir B sonra aşağı bir C ve yeniden yeni yüksekler mi demek istiyorsun?
yav Jelibon çok güzel analizlerin,yorumların,nokta atışların var ama GRAFİK olmayınca valla tam anlayamıyorum.yani birde grafik olsa tadından yenmeyecek.şimdi pek çok söylediğini zihinimde canlandıramıyorum.tabii bana ne kardeşim o senin sorununda diyebilirsin yani 
yani dowu hem biraz büyük resimde hemde kısa vadede nasıl sayıyorsun şahsen merak ediyorum.zahmet olmazsa bir grafik atabilir misin?
lige havlu attık gibi Jelibon,yani aslında puan olarak çok bir fark yok ama üst sıralardakilerin puan kaybetmeye pek niyeti yok.neyse allahtan trabzon,kayseri,ibb ve gs bizim gibi 1 puana razı oldular.yarın fener yenilse ne güzel olur 
sevgiler,
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri