herkese iyi akşamlar
ben kaçar artık
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
evet abi .... öngörüsel teknik anlamda .... sıkıntımız yok şükür ... ama .. gel görki ...pozisyon açma .. sabretme ..... pozda bekleme ....disiplin ... risk management .. money management .. bunlar hak getire abi bende....... bu konuda yardımın olursa çok mutlu olurum jelibon abim ......
ovli tepe diyorum ... aradan zaman geçiyor 50 pipse pozu kapatıyorum ..... 1.426x eurousd sattım .... bu poz duracak dedim ... unut dedim .... sonra malum
..bugün en tepeden ..altın sattım .. yarım saat önce kapattım .... bu konuda sıkıntılıyım abi ben ....... ühüühüh ...
![]()
2013,00
buna en kolay çözümün şu olacak.
İki hesabın olacak.
1 inde al satlar yapacan.
2 incisi ağır işlemlerin için olacak ve karda oldukça tutacan.
Başka yol yok, ben aynı konudan şikayetçiyim biliyorsun.
Poz tutmadıkça karda olmuyor. Bunun risk managemetla falanda alakası yok tamamen insan psikolojisi.
Çift hesap dene güzel fırsatı tut öbürüyle eğlen. Ama mutlaka açtığın poz hep karlı başlayacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi Eylül dedik 2 Eylül idi.
Orda aldın 1.27 sonra 5 kasım hep elimizdeymiş.
5 kasım bunda 4 kasımda çalışmış zaten. Aslında bana göre 5 kasımda geri kırılmış.
Yukarıya 1500 pips.
Aşağıya 4 kasımdan beri 500 pips.
Papatya falıyla.
Jelibon.
vay be 29 a değen gümüş %6 küsür düşmüş durumda.
tam tarih değer yakalayışı oldu bu.
6-8, 72 saat, 9 u tepeleme.
29 a gelince alırsan tokadı yersin. Bu kadar basit.
Boru değil Jelibon farkı.
Jelibon.
Aynı şekil noktasal 1424 den 40 puan cepte altında.
Şimdi haftalık desteklere bakın.
Ve 17 günlük 34 günlüğe.
Jelibon.
Hui noktasal 580 e değiş 588 ile tepeleme ve aynı gün içinde direncin çalışması.
Burada ne önemli ''Follow Through'' yani devamı.
490 dan alan 90 puanı cebine koydu 3-5 günde %14.
ve bastı aşağıya.
Bastı elbet AŞAĞIDAN GERİ ALMAK İÇİN.
Tarihler 11-12 ve 17 Kasım. Bakalım ne yapacak.
Jelibon.
Rimm.
4-6 kasım dedim.
Ndx'e ayna olsun istedik.
Bir sonraki 20 kasım.
Jelibon.
Çok Uzman
Çok Uzman
Çok Uzman
Çok Uzman
Çok Uzman
Çok Uzman
efendi ol kayhan, millet sana kaymadan al başını git kendi topiğine, giderkende büyüklerine söylediklerini geri al huzurumuzu kaçırma ...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri