İmkb ani sert düşüşe tepki tekrar 10 günlüğe yönelme.
Şu düşüş vade son günü olmasa buna açık net satış fırsatı diyecemde.
Yokmu bu vade sonları insanı kıl ediyor işte.
Yinede bana göre esasında aşağıda değilmesi gereken yerlere değmedik.
Seğredelim bakalım biraz 10 günlüğe değecebilecekmi? Geri alım hangi fiboda kalacak? 717XX-673XX e göre. .50 ve .618 e bakmalı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
py nin 88750 ye kadar payı var onu kullanıyor. buradan dönüp 89300 görmeli ben de onu orada istediğim pozisyonda öperim heh heh...
Dow Grafik.
papaz ..... uptrendde .... ... ama çalkalanıyor ... çünkü bu son faz .... artık ... bence ..
![]()
2013,00
Spx Grafik.
Biliyosunuz burada algımızı sapıttırdılar.
Neydi bu?
Eylül düşüşü Ağustosta oldu.
Eylül ise yılın en yüzdeli ralli ayı.
Ardından iyi eylül iyi ekim dedik. Gerçek oldu.
Şimdi kasım.
Jelibon.
Aşağı yukarı %65-75 arasında son iki ayın ekimden daha yukarıda olma şansı var istatistiğe göre.
Kasım-Aralık genelde iyi aylar.
1183 ekim kapanış değeri tesadüfen 1182-1184 sürekli yazılan bir yerdi.
Bakalım sonuca ay sonunda.
Bunun başı şaşırdı sonuda bir yerde şaşıracak ama nerede? O yüzden dikkatli trade hep.
Jelibon.
Şimdi alayı blog ve ünlü elliotçular ABC yapıma gelmişti geçen yıl.
Şöyle orta-uzun vade bakalım.
Bu yıl ise BB düşüşün olacağını ve ardından BC yükselişin geleceğini en kötü günlerde yazdık.
Sp tüm düşüşün .618'ini önümüzdeki süreçte geçerse DİKKAT GEÇERSE (122X) ana hedef 1350-1400 arasındadır 2011'de.
Burada dirençler önce eski tepe sonra TOBO hedefi 125X ve 1300 olacaktır.
Orta-Uzun vadede 2011 in belli dönemine kadar asla çöküş diye birşey olamaz. TÜM BU YÖNDEKİ ÇABALAR VE GÖRÜŞLER PALAVRADIR.
Ha düzeltmeler elbet gelecektir zaman zaman ve Gayhanı heycanlandıracak topic üstüne topic açtıracaktır.
Jelibon.
rüzgar (19.10.18)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri