Golden Cross.
Golden Cross.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi bunlar 1220 tepesinden öyle bir sayışa geçtilerki bütün zaman kurallarını ihlal ettiler, eğer bunların ilk sayımıyla gitseydi piyasa nisandan sonra 6 ay içinde borsalar sıfır olacaktı.
Orada uyardık dedikki ayıysan 1 düşüyor 2 artıyor. Önce ona geldiler.
Daha öncesi zaten ABCDE dünyada numune dedik zamanı gelince 12345 diye ona geldiler şimdi zamanı geldi ABCDE diyenler var.
Önemli olan elbet bunu önceden söylemekti görünce söylesen ne fark eder?
Jelibon farkı budur.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ayıboğan.
Burada tepe gelince D için düşerken tahmin edileceği üzere Gayhan zevkten 4 köşe olacak, topic üstüne topic patlatacak, sonu yine hüsran olacak ona. Seğretmek zevkli olacak halini.
Jelibon.
Tehlikedeki ayu sayımı.
Devam ederiz akşam, altın sayımımı vereceğim.
Jelibon.
ustad;bizim borsa içinde analizinizi bekleriz.haftalıkta olsa yol harıtası olarak kullanırız ..
sayımı merakla beklyorum abi .... yalnız gayahan dopik açmış ... altın crash yoldamı diye .... daha yol uzun olabilir bence .. ühühhüühüh![]()
2013,00
Jelibon abi sayımlarını grafik üzerinde görmek ayrı bi güzellik olmuş. Devamını bekleriz abi.
saygılar
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
sarıgız ....... kanalizasyon ... sayım .. potanslar .... fiyatsal herşey .... eksik ne .. eksik zaman .... zamansal oalrakta .. a+b=c olabilirmi acaba .... jelibon abi help .....
![]()
2013,00
Altın Sayımım.
Jelibon.
Trader,
binveninkini bir assana, bakalım fark varmı.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri