fx platformunuzda kendi kendine emir kapat penceresi açılırsa sakın fareye dokunmayın anında işlemi kapatıyor.....ortalık tezgahtan geçilmiyor....![]()
fx platformunuzda kendi kendine emir kapat penceresi açılırsa sakın fareye dokunmayın anında işlemi kapatıyor.....ortalık tezgahtan geçilmiyor....![]()
burada....arkadaşlarım madur oldu....daha fazla açamıyorum konuyu....itirazlar ediliyor...hukuksal boyuta gidilirse bulaşmayayım diye burada kesiyorum....![]()
evet şu dolara bakın ele
Vallahi şu 1418 kapı gibi.sarıgızıda nasıl dizginliyorarkası kuvvetlidir onun..
veriler açıklanana kadar altın dolar iyi Trade edilir.
Dağ gibi.
bugün kapaniş önemli olacak.sarıgıza 1350 de durduruluyor.
Yarına inşallah dolardan bir pozisyon alırız.
Sakin bir kapanış bize lazım.
Şimdi 21 de fomc dakikaları yanında seans sonu intel bilançosu var.
Böylece ilk teknoloji bilançosu gelecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
TUESDAY: Employment trends index; employment optimism index; Kansas City Fed Pres Hoenig speaks; CFTC hearing on high frequency trading and flash crash; 3-year note auction; FOMC meeting minutes; P&G shareholder meeting; Earnings from Intel and CSX
WEDNESDAY: Weekly mortgage applications; import & export prices; 10-year note auction; Richmond Fed Pres Lacker speaks; Earnings from JPMorgan
THURSDAY: International trade; PPI; weekly jobless claims; oil inventories; 30-year bond auction; Minnesota Fed Pres Kocherlakota speaks; OPEC meeting; Earnings from Google and AMD
FRIDAY: Atlanta Fed Pres Lockhart speaks; Bernanke speaks; CPI; retail sales; Empire State mfg survey; consumer sentiment; credit card default rates reported; Earnings from GE and Mattel
Hem bilanço hem veriler anca ingilizce buldum birleşik, önemlilerini.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Miili takım mahalle takımına döndü.
Herkes federasyon yönetemez.
Haluk Ulusoy hep Cimbom şampiyon ama bu işleri herkesden iyi biliyordu.
Jelibon.
vay be bi haber aldım bakalım dokuz ay sonra ne olacak üwww mü? heh heh mi?
Teşekkür Ederim abi sağol. Valla ilk sizinle paylaştım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri