Ha ha Selim atalayda çözmüş vixi dediğimi diyor.
Hem satış diyor hem iyi diyor 20 altında.
Jelibon.
Ha ha Selim atalayda çözmüş vixi dediğimi diyor.
Hem satış diyor hem iyi diyor 20 altında.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
küsküsel bi hareketlilik var gibi ...du bakalım .... üvvvvv
2013,00
bu nedenle vob şu saatten itibaren çaresizdir,......shortu kalmamıştır, artık mastürbasyon durumundadır, işin sonunda dikkat etmesi gerkenler ise hedgeciler ve hissecilerdir,....beklentim orta vadede birebir rezerv teorisi ile ara düşüşleri kale almadan 100 mil rezerve 100xxx endextir,........
28735-65648, fark 36913
56553 + 36913 ? , beklentim en az 93466 imkb 30, yarı yolu nereden alacağınıza bağlı değişir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ilk önce 1160'a dikkat.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
500 milyar dolar tahvil alımı varmış.alınırsa doları ne denli etkiler aceba..eğer dolar dediklerime gelirse altın tl bazında 51,400lere kadar gelir.tabi bunlar olasılıklar.
uzun vadede.doların 1420 lere geleceğini 1600 lerdeyken biliyordum ama işte
emin olamıyor insan yani pek zaman ayıramıyorum işte..
Cart vix sat sinyali.
4-5 gün volatilite olur savaş olur burada.
Jelibon.
herkes korktu hiç bir vatan evladı short olamaz kolay kolay, disiplinli sistemciler hariç, iyisinden sistem şart,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
amanın küskü geliyo ... übbbbbbbbbbb
2013,00
yok üstad benmikisi peşkeş çekilmesi olayı
yem ediliyoruz
yabancılar istedi diye biz bunu getiriyoruz dedi adam canlı yayında.kulaklarımla duydum.
1 hafta bile olmadan 1125+3500+1000 toplam 5600 puan yükselmişiz
ne tesadüf değilmi
sorum o yöndeydi.peşkeş çekilmeye göz yumulması hakkında
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
İşte bu gidiyor geliyor, bakiye artıyor he he.
Nerede hareket orada bereket.
Yemişim ayuyu, öküzü.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri