60dak ndx.
jel.
60dak ndx.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bilmiyorum sarı da short zor bence.
Umarım yatay değildirde patlarız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon.
sayın jelibon ndx in bu sayımdan baska alternatifi yok mu?cok tesekkürler.
Bana niye altında sürekli long görüyorsun diyebilirsiniz hakkınızdır.
Sebebi şudur bu bir dipleme sürecidir ve bu 900-1100 den olacak ya da buradan olacak.
Bu 900-1100 den değilde buradan olacak olursa cortlamaya alışmış tayfa kafasına bir günde 200-300 puan yiyebilir o yüzden her orta vade ala geçtiğinde inatla inatla altın longu savunuyorum.
Düşüşün başından beri bir kaç defa işe yaramayan orta vade longlar gördük, bunlar geçici oldu, birgün geçici olmayacak ve o zaman tren hem çok pis kaçacak hem de orada short olanlar iflas edecek.
Bu yüzden her orta vade ala geçtiğinde yakın stoplu long tutmaya devam edecem.
Jelibon.
cok tesekkürler.
3 ay dönüm satış ardına 1 dolunay dip ise 1 dönüm alış.
ya da
3 ay dönüm satış ardına 1 dolunay alçalan tepe ise 1 dönüm daha satış.
3 kasım 72 saatlere 1 dönüm alla ya da 1 dönüm daha satla gideceğiz.
19 72 satte pencere bitiyor yukarı olursa pencerden çıkış 3 kasıma asla short yok,
aşağı olursa pencereden çıkış 3 kasıma asla long yok.
Jel.
Bu 1322 tek nokta dedik.
70 puan üstü düşüş oldu.
Sonra geri geldi buraya yine dayandı.
Neden 1322?
Jelibon.
Çok Uzman
1322.
Jel.
Nisan yeniay ınvers 1322=dolunay ınversü
Evet o nisan 2013 yeni ayı net inversedir, dolunay tepe ardına alçalan tepe ile çöküş.
Bu ekim dolunaydan farkı o nisan başı dolunayının tepe olmasıdır.
Bu ekim dolunayı ise tepe değil dipdir şimdilik gözüken.
1322 altında short dün öbür gün fırsatta shortsanız 132X lerden 1322 ye mutlak stop koyun sonra üzülmeyin.
Basit şekilde 1322 altı üstü.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri