Aylık haftalık günlük tekrar vermiycem hepsi var bu topicte önceden.
Jelibon.
Aylık haftalık günlük tekrar vermiycem hepsi var bu topicte önceden.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (06.07.18)
60 dak dow bakacaz ihlal onda ihlal nasıl sonuç vermiş olabilir?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (06.07.18)
ya a tepeyi eski yerinde bırakacaz ve sayacaz, ya a tepeyi bir ileriye alacaz.
Yine 345 falan yok.
a var b var ve onların dalgaları var.
Jel.
rüzgar (06.07.18)
60 değil günlükten yapalım bunları.
jel.
rüzgar (06.07.18)
a aynı yerde kalırsa.
jel.
rüzgar (06.07.18)
a yı bir ileri tepeye alırsak.
Jel.
rüzgar (06.07.18)
Sata geçtiğimizde verdiğim olasılık, şimdi oldu da kuyruğuna geldik ve ala geçmedik orta vadede bir kenarda hep dursun.
Sonuçta piyasa 8 ekimede dip yaptı ve o günden beri fiyatladığı anlaşma olacak konusudur ama sürpriz oldu ve anlaşma olmadı yanında da orta vadede ala geçmedik piyasa bunu yapar ama ihtimali azaldı, az ihtimalde ihtimaldir diyenlere asrın yogilerine teselli sayımı. Benim için çok düşük ihtimal.
Jelibon.
rüzgar (06.07.18)
Bu eğer sattan flate hemen dönmeseydi bu ön plandaydı ama hemen flate dönünce bu alternatife girdi geri, bu yeni tepe olduğu an eşşek cennetidir.
Olası orta vade alı sadece %0.1 alda oldukça prim kaybeder ve olasılık olasıksızlığa yol alır.
Jelibon.
Şimdi 60 dakkalığa inecez yukardaki ayı sayımını vermiycem burada öküzün iki ihtimalini verecem.
Bunlarda var topicte biraz gelişecek sadece.
Jelibon.
Sadece o, a bir ileriye alındığında b nin bitmemiş olması bir problem yaratabilir, problem yaratması için orta vade indik ala geçmemelidir, aksinde burada ufak düzeltme normal beklenti, bunlar sata geçirmezse yine sorun yok, yeter ki bir kez ala geçelim, arkasından o b ölür. Akılda nostalji olarak kalır.
Ben yine de 60 dakka da tam papatyaya işaret çakmış olduğundan öküzün 60 lığına girecem.
jel.
İki alternatif öküzün zamanı uzatacak olanını dowda kısaltacak olanını sp de verecem.
Jelibon.
Ne kadar parabolic olmayacak o kadar zaman uzayacak. Ne zamanı bu? Nihai tepe zamanı.
Unutmayın hiçbir sayımım nihai tepeye yakınız demiyor. Ayusu bile düşüş olsa da sonuçta son yukarı diyor.
Ne kadar oyalayacak o kadar zamanı ileri atacak.
Ne kadar parabolic o kadar erken nihai tepe.
Yalnız sp deki sayımdaki alternatif öküz daha erken zamanı tepe kabul eder.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri