aha da graf.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (05.07.18)
Jelibon Hocam Bist için verdiğiniz yukardaki çizimde bir sapma varmı ?
Aşağıdaki Eliot dalga düşüşte hangi aşamadayız Kaçın Kaçındayız ? konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
Teşekkürler.
Grafa iyi bakın şimdi.
6.5 ay yukarı var.
HANGİ DAYTRADE? HANGİ 15 DAKKALIK SAATLİK FALAN FİLAN?
Sonra bir daha bakın.
1 ay aşağı, 1 ay yukarı, 1 ay aşağı, 15 gün yukarı, 15 gün aşağı. (bunlar aşağı yukarı 1 ay 5 gündür ya da 25 gündür önemi yok).
SİZ ŞU TABLODA 3 GÜNDE BİR SHORT LONG OLURSANIZ HABİRE DÖNERSENİZ NEYİ KAZANACAKSINIZ? NEYİ Mİ? BABAYI KAZANACAKSINIZ BABAYI.
BIRAK KAZANMAYI İFLAS EDECEKSİNİZ.
ŞUNU İYİ ANLAYIN TRADE PERİODLARDAN OLUŞUYOR ALIYORSUN BU 10-15 GÜN, 30 GÜN, 6.5 AY, SATIYORSUN YİNE AYNI.
DAYTRADE PALAVRADIR FİYASKODUR.
SİZ BUNU YAPMAYIP KAARDAKİ POZU HABİRE HERGÜN TERSE ÇEVİRİN SONRA DA PİYASLAARA KÜFÜR EDİN KUSURA BAKMAYIN AMA BURDA PİYASANIN HİÇ SUÇU YOK ŞUÇ SİZDE.
SİZ BUNA KARŞI DÖN DURA GİRİP ARKAYA YASLANMAYI BİLMEYİP ARDINDA SUÇ ATMAK NETİCE İFLAS ÇÜNKÜ HATA SİZDE.
AYRI KONUDA BIRAKIN BUNU YAPMAYI BIRAK KAARDA OTURMAYI ZARARDA OTURMAK TAA Kİ İFLAS EDENE KADAR
KAARDA AZ OTURANLAR ZARARDA OTURMAYA BAYILIYORLAR
BU VADELİ PİYASALAR BORU DEĞİL EĞER BİR PLATFORM ÖNÜNDEYSENİZ NE YAPTIĞINIZI EN İYİ BEN BİLİYORUM ÇÜNKÜ BEN BUNUN EN VAHŞİSİNDE TRADE ETTİM HAYATIM BOYUNCA
İLK DERSİNİZ NE BİLİYORMUSUNUZ?
O PLATFORMUN BAKİYE KISMINA BİR KERE DAHİ BAKMAYACAKSINIZ.
DEĞER BAKACAKSINIZ STOPUNUZ NET OLACAK, KIVRAK OLACAKSINIZ GEREKTİĞİNDE DÖNECEKSİNİZ, ZARARDA OTURMAYACAKSINIZ, ZARARDA GECELERCE BEKLEMİYCEKSİNİZ TERSTE BEN BUNLARI YAŞADIM SİZDE YAŞADINIZ.
JEL.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (05.07.18)
ağa dowda orta vade geri ala çıktımı ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Yürüyüş dedik gidemedik misafirliğe çağırdılar sabah bakarız.
jelibon.
bu gece yıkılırsa fena olur bu...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri