Şimdi endeksler tamam.
8 ekim olası dip al al al der.
Jel.
Şimdi endeksler tamam.
8 ekim olası dip al al al der.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sonuç ndx dün zirve yeniledi. Sp ve dow 8 ekime dip giderken alayına isyan ndx zirve yeniledi sebebi ne?
Elbette ayıboğan elma.
jel.
rüzgar (17.07.18)
rüzgar (17.07.18)
Elma da tanm dibe girdik, yogiler pastırma.
Elbette öngörüldüğü ve ewlendiği üzere düşüş sadece düzeltme idi.
Jel.
rüzgar (17.07.18)
Şu ana kadar 448 den 500 e yakına gitti ve kapanışı 488 yani 40 puan yani %10.
Sadece Jeliboncada.
Jelibon.
rüzgar (17.07.18)
rüzgar (17.07.18)
Bunu da yenilemiyorum (altını).
4 ün işaretlendiği sayım da iii düşüş v den daha fazladır.
Endeklserde 3 ler en sert dalgalar iken metallerde en sert dalgalar 5 lerdir.
4 ün işaretlendiği sayımda iii, v den sert oluyor.
Uzun zamandır bahsettim bundan, bu bende problem yaratıyor. 5 yani burada v, 3 yani burada iii den sert olmalı.
O yüzden burada alt.iv denen sayımı daha çok tutuyorum. Ve dip alçaltacak v olmalı.
Jelibon.
rüzgar (17.07.18)
İyi valla eskiler üzerinden graf yapmadan işi kotardık.
2 saatten kurtuldum.
Jelibon.
rüzgar (17.07.18)
rüzgar (17.07.18)
Her zaman çizikler çok önemli.
Altında genişleyen düşen takoz var.
Son tepeyi nasıl engelledi borusal döndürdü, şimdi onun alt kısmını hedeflemesi sürpriz olmaz, birde tobo gösterdik.
O gün dediğim gibi formasyonu gösteririm olacak garantisi yok, trend yönünde daha çok oluyor formasyonlar.
Formasyon oluşur mühim olan teydidi ve ardından gerçekleşmesi teyid almazsa gerçekleşmez.
Jelibon.
rüzgar (17.07.18)
genişleyen düşen takoz.
jel.
rüzgar (17.07.18)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri