gumuse bır bakın hele %60 düşmüş.vay anasına nedir bu böyle ???
gumuse bır bakın hele %60 düşmüş.vay anasına nedir bu böyle ???
Ben giderken siz de gülün bari.
CEM BOYNER AŞAĞIDAKİ FIKRAYI TÜM ÇALIŞANLARINA GÖNDERMİŞ
Doğu illerindeki bir ağanın en büyük zevki, kar
üzerine çişiyle imzasını atmakmış.Bu nedenle kar yağmaya başladığı andan itibaren köyde hayvanlar dahil hiç kimse sokağa çıkamazmış.Kar biraz kalınlaşınca, ağa sırtına kürkünü giyer ve köy meydanına gelirmiş. Yanında da en yakın yardımcısı Haso.Ağa sırtını köye doğru döner sonra sorarmış:-'Ula Hasso, ahali bakiy mi?'Hasso cevap verirmiş:-'Evet ağam, hepisi de bir olmuş, pencerelerden bakir.'Ağa çisiyle karın üzerine imzasını atarmış 'Abdullah Cizrelioglu'.Sonrada bir nokta koyarmış ve sorarmış:>-'Hala bakirler mi?'-'He ağam, hem bakirler hem de çılgın gibim alkıslirler.'Her sene ayni tören sürermiş.>Aradan 7 yıl geçmiş.Ağa yine, kar tuttuktan sonra, çıkmış köy meydanına.Sormuş Hasso'ya:-'Ahali bakir mi?'-'He ağam, bakirler, köpekler, kediler bile camdadır.'Ağa 'Abdullah' diye adini , arkasından 'Cizrelioglu'diye soyadını yazmaya başlamış ki; kalakalmış, çünkü yaş gereği prostat. Halka rezil olmak var. Alçak sesle Hasso'ya sormuş:-'Bakirler mi?'-'He ağam, bakirler de, sen ne diye durdin öyle?'Ağa çaresiz:-'Ula gel yanıma, arkanı dön ahaliye, tamamla şunu.'diye emretmis.Hasso bir an durmuş, sonra çişini yapmaya hazırlanmış ve ağanınkulağına eğilip :-'Ağam' demiş, 'Kırk yıldır kafama vurdin, salak dedin,sırtıma vurdin aptal dedin.Ha bu kulun okumayi yazmayi sökemedi ki, ucuni tut da yazının devamınısen yaz.'BİRLİKTE ÇALIŞTIKLARINIZI EĞİTMEZSENIZ ....... TUTACAĞINIZ GÜN YAKINDIR.)
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
pis b alternatif olsun yatay bir b.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sayın jelibon yatay b olup olmadıgı bi onceki dibi kırmasıyla mı anlasılır?
ftse alt.
jel.
o bar yani.
jel.
Bu durum feci kafama yatıyor, neden? hiç sevmiyom açıklama ile gelen düşüşü, haberle gelen haberle gider, ne öyle ftse de 700 puana 200 puan tepme totalde .23 geri alım bile değil.
Jelibon.
Çünkü benim spikeımı yedi uyuz oldum.
Jelibon.
Bakacaz görecezde benim gösterdiğimi yapmayınca kıl oluyorum. Spikeımı göz göre göre yedi, bakalım intikam saati mi hayal mi görüyorum.
Jelibon.
Yani bir long yani 1596 stopla. Rulette yeşilde yok varmı lem 00 yeşilmi bastım gitti. En az şans bende 36 da 1.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri