بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Çarşamba 90 a yakın satış günü ardında perşembe beklenilen yatay artı.
Kritik gün bugündür elbette.
Ve karşımızda
Labor Dept Monthly Jobs Report 8:30am tarım dışı.
Bugün ayın 5 i.
Zarlar.
Burda vursa flate sonra da sata atar ama vuracakmı veri belirleyecek böyle günleri sevmem.
Bu rallilerin karakterinde ayu birçok kere sınıra gelip vuramıyor, bu o günlerden biri.
Pazara kadar out bugün kapanışı kritiktir.
Asla unutmayın ism i her zaman tarım dışına tercih ederim. Tarım dışları fasa fiso.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Haklısın, sp de olabiliyor bu görüntü. Gelişim de anlarız ve değiştiririz. Burda tek bir sıkıntı var değişik olan nasdaq sayımında yukarı yeni başlamış olmalı iklen bu kadar kısa kalması bana garip geliyor. Sata çıkarsa satmaktan başka çare yok. Çıkmazsa nasdaqın yolu olmalı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sp %0.5 satışa flat, %1.3 satışa sata çıkar orta vadede.
nasdaq flattir %.7 ye sata %1.1 e ala çıkar orta vadede.
Dün kapanışından aşağı yukarı değerlerdir.
ndx 2775 ve sp 1550 önemlidir altı üstü.
Jelibon.
Oynayalım.
İşimiz ne.
Jelibon.
alt i,ii senaryo.
jel.
Üçüncü bir alternatif geliyorum, gazanız mübarek olsun.
Oynayalım.
Jelibon.
Biz sayımı 3 e çıkartalım hangisi tutarsa sonra hava atarız he he.
Hava bakiye de lem gerisi tırıvırı, bakiyen artıyırsa kralsın yoksa içi boş tenekesin, analiz yap.
Jel.
3. alternatif.
Jelibon.
Bol şanslar pazartesi görüşürüz.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri